Angelina Jolie, decizie șocantă! Vrea să se retragă din lumea filmului

Angelina Jolie (48 de ani) a anunțat că vrea să renunțe în curând la actorie și să se mute din Los Angeles, oraș despre care a spus că este „toxic” pentru sănătatea ei mintală. Celebra actriță vrea să se stabilească în Cambodgia, țara de unde l-a adoptat pe fiul ei cel mare, Maddox (22 de ani).

Angelina Jolie, într-o rochie argintie pe covorul roșu, la premiera Maleficent 2
Angelina Jolie s-a săturat să fie în lumina reflectoarelor (Foto: GettyImages)

Angelina Jolie nu a spus o dată exactă la care ar vrea să își pună ideile în practică, însă a dezvăluit că se gândește serios la acest aspect. Starul din „Maleficent” a explicat că se află în acest moment într-un loc care nu îi priește și că, dacă ar fi fost să o ia de la capăt, nu ar mai fi intrat în industria filmului. Deoarece tatăl ei este un actor celebru, Jon Voight (84 de ani), ea a crescut în lumina reflectoarelor, și a explicat că nu este deloc impresionată de Hollywood.

Angelina Jolie și Brad Pitt
Problemele cu fostul soț, Brad Pitt, i-au pus „bețe în roate” (Foto: GettyImages)

Angelina Jolie: „Nu mai am viață socială”

Angelina Jolie a mai spus, de asemenea, că nu poate pleca definitiv din SUA, decât la finalul procesului în care se află cu fostul ei soț, Brad Pitt, de care a divorțat în 2019. Cei doi se ceartă încă pe custodia copiilor minori, iar actorul a acuzat-o pe fosta lui soție a vândut parte a unei podgorii din Franța, pe care o dețineau amândoi. Angelina Jolie și fostul ei soț au șase copii împreună, trei adoptați Maddox, Pax (20 de ani) și Zahara (18 ani) și trei biologici, Shiloh (17 ani) și gemenii Vivienne și Knox (15 ani). Până în prezent, toți copiii au rămas cu mama lor.

Angelina Jolie și cei șase copii ai ei
Vedeta este fericită că cei șase copii o susțin (Foto: GettyImages)

„Este parte din ceea ce s-a întâmplat după divorț - mi-am pierdut abilitatea de a trăi și de a călători liberă. Am crescut într-un loc destul de întunecat. Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este unul sănătos. Așa că îmi doresc ceva autentic”, a declarat Angelina, care deține o avere de 120 de milioane de dolari, pentru Wall Street Journal.

Starul a început să se concentreze pe alte lucruri în ultima vreme și este clar că e hotărâtă să își ia adio de la Hollywood. Anul trecut, Angelina Jolie a renunțat la rolul de ambasador al Organizației Națiunilor Unite (ONU), după 21 de ani în care a îndeplinit această funcție. Cu toate acestea, vedeta a rămas implicată în problemele refugiaților din întreaga lume.

Nu mai am viață socială. Mi-am dat seama că cei mai apropiați prieteni ai mei sunt refugiați. 4 din 6 prietene apropiate vin dintr-o zonă de război”, a mai spus actrița. Pe lângă amicii ei, Jolie păstrează o legătură strânsă cu cei șase copii ai săi: „Sunt cei mai importanți oameni din viața mea și îi consider prieteni. Suntem șapte persoane foarte diferite ca personalitate, dar tocmai în asta constă puterea noastră.”

Jolie vrea să se concentreze pe cauze umanitare (Foto: GettyImages)
Jolie vrea să se concentreze pe cauze umanitare (Foto: GettyImages)

Mai mult, ea și-a lansat și un brand de modă, numit Atelier Jolie, despre care a recunoscut că nu se așteaptă să fie un succes colosal: „Probabil voi pierde mulți bani. N-am fost niciodată la o prezentare de modă și nu mă interesează trendurile. Eu iubesc unicitatea și libertatea!”.

Și Cameron Diaz a renunțat la Hollywood

Cameron Diaz nu mai vrea să joace în filme (Foto: GettyImages)
Cameron Diaz nu mai vrea să joace în filme (Foto: GettyImages)

Cameron Diaz (51 de ani) s-a retras din lumea filmului în anul 2014, deși era una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. A avut roluri în filme de succes precum „Îngerii lui Charlie”, „The Holiday” sau „What Happens in Vegas”.

„Am decis că vreau altceva de la viața mea. Am petrecut mult timp muncind, făcând filme, și a fost totul grozav, dar mi-am dorit pace. Acum, în sfârșit am grijă de mine”, a explicat vedeta, care are o avere de 140 de milioane de dolari, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net