Angelina Jolie s-a făcut blondă, iar fanii spun că seamănă cu Jennifer Aniston. Pentru ce eveniment se pregătește

După foarte mulți ani în care Angelina Jolie nu a adus nicio schimbare look-ului său, frumoasa actriță a apărut recent cu o nouă culoare la păr. Jolie s-a vopsit blondă, iar fanii ei de pe rețelele sociale au reacționat imediat. Ei spun că, acum, Angelina Jolie seamănă cu Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt. Jolie se pregătește de un eveniment important.

angelina Jolie  foto   Shutterstock jpg

Pe rețelele sociale, unii fani au remarcat că s-a întors la o culoare apropiată celei pe care o afișa în anii 90, când a jucat în drama „Girl, Interrupted”, în timp ce alții au subliniat că părul ei arată acum ca al lui Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt.

„Părul lui Aniston”, comentează imediat o fană.

„Arată ca Jennifer Aniston”, au scris, apoi, mai mulți utilizatori în comentarii.

„După ani de zile, și-a dat seama că coafura lui Aniston este calea de urmat”, glumește o utilizatoare pe Instagram.

Angelina Jolie își lansează o nouă afacere

Prin recenta transformare de imagine, actrița, în vârstă de 48 de ani, marchează un capitol nou în viața ei. Ea a pornit recent un business nou, de data aceasta în lumea modei.

Actrița a anunțat zilele acestea că a bătut palma pentru o colaborarea cu designerul Gabriela Hearst pentru viitoarea colecție Chloe. Casa de modă a postat imagini de la întâlnirile cu Angelina Jolie în care actrița pare într-o formă excelentă și într-o ținută șic care îi scoate în evidență corpul frumos.

Inspirată de garderoba Angelinei, viitoarea colecție Chloe va fi compusă din haine de seară și va prezenta siluete fluide, oferind în același timp o estetică atemporală în conformitate cu viziunea lui Jolie „de a crea piese unice care întruchipează creativitatea și scopul personal”.

La rândul ei, Gabriela Hearst a spus: „Din momentul în care am auzit despre viziunea Angelinei pentru Atelier Jolie, am crezut în ea. Este o modalitate de a-i susține pe ceilalți prin frumusețea creației și prin respectul profund pentru mediu”.

Angelina Jolie a anunțat că va dona câștigurile din această colaborare pentru a investi în „programe pentru croitori și artizani la Atelier Jolie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net