Cel mai bun film al lui Brad Pitt este pe Netflix. Este una dintre producțiile pe care ar trebui să o vezi măcar o dată în viață

Unul dintre cele mai faimoase filme din toate timpurile poate fi vizionat acum și pe Netflix! Producția îi are în rolurile principale pe Brad Pitt și Edward Norton, iar fanii spun că această peliculă se numără printre acele filme care trebuie vizionate măcar odată în viață! Ei bine, cei de la Netflix au decis să facă lucrurile mai ușoare pentru toată lumea, așa că au adăugat „Fight Club” în catalogul lor de filme!

A devenit un adevărat clasic, iubit atât de critici cât și de fanii obișnuiți, iar atunci când vorbim despre filme care trebuie văzute măcar odată în viață, cu siguranță vom pomeni, destul de rapid, de titlul acestuia. Ei bine, pentru a face vizionarea mult mai ușoară, cei de la Netflix au adăugat recent „Fight Club” în catalogul lor uriaș de filme, așa că pelicula poate fi vizionată oricând! Filmul are o distribuție de top, aducând împreună nume importante ale cinematografiei, cum ar fi Brad Pitt, Edward Norton, cât și Helena Bonham Carter.

Pentru cei dintre noi care încă nu au văzut filmul, „Fight Club” spune o poveste plină de suspans, intrigă și violență. Personajul principal, un bărbat obișnuit, cu un serviciu monoton și o viață neîmplinită, se alătură unui club ilegal de lupte, alături de un prieten extrem de misterios, Tyler Durden (interpretat de Brad Pitt). Pe măsură ce trece timpul, clubul de lupte devine din ce în ce mai periculos, iar, în cele din urmă, personajul principal pierde complet controlul asupra vieții sale.

„Fight Club” a fost adăugat în catalogul Netflix

Catalogul celor de la Netflix se extinde constant, iar producțiile proprii nu sunt singurele titluri pe care le veți găsi pe platforma de streaming. Unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite titluri din istoria cinematografiei pot fi vizionate oricând, cum ar fi un alt clasic al filmului, trilogia „Nașul”.

Așa că dacă sunteți în căutarea unul film psihologic plin de suspans și acțiune, Netflix vă oferă oricând „Fight Club”!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net