Un lider spiritual, autor al unor cărți de succes, a dispărut fără urmă după ce a făcut o premoniție pentru anul 2026

De origine pakistaneză, Riaz Ahmed Gohar Shahi, născut în 1941, este autorul a mai multor cărți pe teme legate de spiritualitate. Cea mai de succes dintre acestea este Deen-e-Ilahi „The Religion of God”, publicată în 2000. În această carte, autorul face o premoniție înfricoșătoare despre anul 2026.

cer roz Australia

Riaz Ahmed Gohar Shahi este liderul unui grup de creştini intitulat Messiah Foundation International. În cartea sa, în care vorbește despre un eveniment teribil care va avea loc în 2026, și cea mai vândută dintre cărțile sale, demontează teorii bazate pe catrenele lui Nostradamus.

Interzis de guvernul pakistanez, Gohar Shahi a dispărut fără urmă

Shahi a fost extrem de criticat după ce a fost acuzat că a pretins statutul de profet. Acesta a negat tot timpul astfel de acuzații. Ani de-a rândul, învățăturile sale au fost condamnate de liderii religioși musulmani și de guvernul pakistanez.

Cărțile lui Shahi au fost interzise de guvernul Pakistanului, iar adepții săi nu au voie să se întâlnească în public. Gohar Shahi a susținut că s-a întâlnit cu Isus în Statele Unite ale Americii.

Shahi a dispărut din vizorul public în anul 2001. Ultima oară a fost văzut în Londra. Au existat afirmații că a murit în acel an sau în 2003, dar acestea sunt neconfirmate.

Pe data de 17 mai 2012, Messiah Foundation International a republicat cartea „The Religion of God”. În 2012, cartea a fost locul 5 pe Lista celor mai bine vândute a editorului.

Apocalipsa din 2026

Shahi a contrazis în repetate rânduri interpreții catrenelor lui Nostradamus, care, ani la rândul au susținut că în catrenul în care se vorbește despre „Regele Terorii” care va veni din cer în „1999 și șapte luni” Nostradamus profețește sfârșitul lumii în iulie 1999. Lucru care, în mod evident, nu s-a întâmplat.

Riaz Ahmed Gohar Shahi, a susținut de ani buni că Pământul va dispărea în 2026.

Acesta susține că asteroidul va fi cauza „distrugerii totale”, deși menționează că „pentru a intimida [omenirea]… Dumnezeu plănuiește distrugerea la scară mică”.

Vârsta Pământului este estimată de către specialiști la 4.54 miliarde de ani. Cum au aflat aceștia vârsta? În urma dezvoltării datării radiometrice la începutul secolului al XX-lea, măsurătorile plumbului din mineralele bogate în uraniu⁠ au arătat că unele din ele depășeau un miliard de ani.

Cele mai vechi astfel de minerale analizate până în prezent, mici cristale de zircon din Jack Hills⁠, Australia de Vest, au cel puțin 4,404 miliarde de ani, scrie wikipedia.org.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net