Continuă scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție că ar fi agresat-o în fața copiilor

Războiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi încheiat. Chiar dacă cele două vedete de la Hollywood au divorțat de câțiva ani, se pare că sunt în continuare la cuțite. Actrița îl acuză pe fostul soț că a bătut-o de față cu copiii lor și înainte de incidentul din anul 2016.

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că ar fi agresat-o în fața copiilor/ foto: arhiva Click!
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că ar fi agresat-o în fața copiilor/ foto: arhiva Click!

Joi, 4 aprilie, Angelina Jolie a depus o moțiune la Curtea Superioară din Los Angeles în care susține că a încercat să-i vândă fostului soț, Brad Pitt, partea din podgoria Miraval, însă negocierile au fost sortite eșecului. În același document, cunoscutul actor i-a cerut fostei sale soții să semneze un acord de confidențialitate (NDA) prin care aceasta nu avea voie „să vorbească (altfel decât în instanță) despre abuzul suferit de Jolie și de copiii lor, în încercarea de a asocia imaginea lui Pitt cu afacerea Miraval”, potrivit publicației CNN.

Avocații Angelinei Jolie susțin că Brad Pitt a avut un istoric de abuz fizic față de ea chiar și înainte de incidentul din 2016 dintr-un avion privat, unde spune că fostul soț a agresat-o fizic în fața copiilor lor. În document se menționează că „antecedentele de abuz fizic ale lui Pitt asupra lui Jolie au început cu mult înainte de călătoria cu avionul a familiei din septembrie 2016 din Franța spre Los Angeles", deși nu sunt prezentate detalii.

Avocații Angelinei Jolie, noi acuzații la adresa fostului soț

La proces, Jolie va dovedi, prin mărturii, e-mailuri, fotografii și alte dovezi, de ce Pitt era atât de îngrijorat de comportamentul său nepotrivit încât și-a aruncat în aer propria afacere de a cumpăra partea lui Jolie în Miraval pentru că aceasta a refuzat să fie de acord cu noul și vastul NDA", se arată în document.  

De asemenea, potrivit avocatului actriței, Brad Pitt a refuzat să cumpere partea doamnei Jolie atunci când aceasta nu a vrut să fie redusă la tăcere prin NDA: „Domnul Pitt a refuzat să cumpere partea doamnei Jolie atunci când aceasta nu a vrut să fie redusă la tăcere prin NDA-ul său.

Refuzând să-i cumpere partea, dar apoi dând-o în judecată, domnul Pitt a pus direct în discuție motivul pentru care acel NDA a fost atât de important pentru el și ceea ce spera că va îngropa: abuzul său asupra doamnei Jolie și a familiei lor. După opt luni de amânări, această moțiune solicită Curții să îl forțeze pe domnul Pitt să prezinte în sfârșit aceste dovezi”, a declarat pentru sursa citată Paul Murphy, avocatul Angelinei Jolie. 

Brad Pitt și Angelina Jolie au început să se întâlnească în 2004, s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în 2016. Cei doi actori au înpreună șase copii: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17 și gemenii de 15 ani Vivienne și Knox.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net