O româncă din Spania a fost păcălită de "Brad Pitt". „A zis că mă iubește"

Ultima actualizare:

Elena Cornea, o româncă stabilită în Spania de 12 ani, a devenit victima unei escrocherii cibernetice care i-a lăsat buzunarul gol și inima frântă. Totul a început cu un mesaj aparent inofensiv primit pe TikTok de la nimeni altul decât... "Brad Pitt".

Elena Cornea. Foto: La Region.
Elena Cornea. Foto: La Region.

Cum s-a ajuns în această situație

Cu promisiuni de cadouri scumpe și sume considerabile de bani, Elena a căzut în plasa escrocilor, care s-au dat drept celebrul actor american. Mesajele aparent dulci și atenția pe care aceștia i-au acordat-o au convins-o pe Elena să își dezvăluie informațiile personale, o mișcare care avea să îi aducă pierderi financiare și emoționale.

Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește", a povestit femeia.

Sub pretextul unui card de membru VIP, escrocii au convins-o pe Elena să transfere 300 de euro și apoi încă 1000 de euro din contul său. Iluzia de a face parte dintr-o lume a exclusivității și luxului a fost sfărâmată când Elena a realizat că totul era o înșelătorie.

Neadevărata promisiune că o să primească un colet cu bijuterii și o sumă considerabilă de bani, în valoare de 50.000 de euro, a adus-o pe Elena în pragul ruinei financiare. Mesajul falsului Brad Pitt, care pretindea că acel colet a fost reținut la vamă și că este necesară plata unor taxe vamale suplimentare, a fost lovitura finală care i-a prăbușit încrederea și economiile.

Femeia și-a dat seama într-un târziu că a fost păcălită

În timp ce escrocii îi trimiteau mesaje dulci și lăsau impresia că au sentimente pentru ea, Elena a devenit tot mai conștientă de faptul că era păcălită și manipulată. Însă, chiar și după ce a realizat adevărata natură a schemei, durerea și rușinea au fost greu de suportat.

Elena Cornea a decis să împărtășească povestea ei pentru a avertiza alte femei să fie vigilenți și să evite să cadă pradă acestor escrocherii online, care pot lăsa cicatrici atât financiare, cât și emoționale profunde. Este un îndemn la prudență și precauție în fața iluziilor virtuale și promisiunilor prea bune pentru a fi adevărate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net