Brad Pitt a vândut „cuibușorul de nebunii” în care a stat cu Angelina Jolie, pentru o sumă halucinantă!

Vrea să o dea cu totul uitării pe Angelina Jolie (47 de ani). Brad Pitt (59 de ani) a vândut zilele acestea vila sa din Los Feliz, Los Angeles, în care a locuit aproape 30 de ani și pe care a renovat-o de trei ori.

Brad Pitt și-a vândut casa din Los Angeles (Foto: Getty/Profimedia)
Brad Pitt și-a vândut casa din Los Angeles (Foto: Getty/Profimedia)

Brad Pitt a cumpărat casa în 1994, cu 1,7 milioane de dolari

Proprietatea lui Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Proprietatea lui Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Brad Pitt a vândut vila pentru 39 de milioane de dolari și a făcut un profit uriaș, având în vedere că a achiziționat-o cu doar 1,7 milioane de dolari, în anul 1994, conform TMZ. Proprietatea a fost listată inițial pentru 45 de milioane de dolari în ianuarie, dar nu este clar ce a dus la scăderea prețului său.

Brad Pitt a locuit în această casă cu fosta sa soție, Angelina Jolie, și cu cei șase copii ai lor, Maddox (21 de ani), Pax (19 ani), Zahara (18 ani), Shiloh (16 ani) și gemenii Vivien și Knox (14 ani) - înainte de despărțirea lor din 2016. Se pare că actorul s-a decis să se mute din Los Angeles într-o locuință de 40 de milioane de dolari, în micul oraș de plajă Carmel, din California de Nord. Nu se știe dacă se mută singur sau cu noua lui cucerire, femeia de afaceri Ines de Ramon (30 de ani).

Impresionanta proprietate a lui Brad Pitt, situată pe Hollywood Hills, are o istorie bogată, care se întinde peste 110 de ani. Vila a fost construită de un baron al petrolului în 1910 și este locul în care legenda rock Jimmy Hendrix a scris hitul său din 1967, „May This Be Love”. Brad a petrecut ani de zile renovând și construind noi, cu o echipă de arhitecți și designeri de talie mondială. Starul de la Hollywood, care are o avere de 300 milioane de dolari, a fost  foarte implicat în procesul de proiectare, pentru a-și crea locuința perfectă.

Casa principală are cinci dormitoare și cinci băi. Există, de asemenea, o sală de evenimente, un parc pentru skateboard, un garaj de motociclete și o sală de cinema. Locuința are un acoperiș gri și coșuri de cărămidă. În curte este o alee pietruită care duce la o pasarelă, ce urcă direct la etajul locuinței. Curtea este plină de copaci și plante luxuriante și în ea se află și un lac cu pești Koi.

O nouă taxă îi enervează pe bogătașii din Los Angeles

Mutarea lui Brad Pitt vine chiar înainte de implementarea noii  „taxe pe conac”, de la 1 aprilie. Aceasta va impune un impozit de 4% asupra vânzărilor de proprietăți de peste 5 milioane de dolari și un impozit de 5,5% asupra proprietăților care depășesc pragul de 10 milioane de dolari. Banii vor fi direcționați către locuințe publice, în speranța de a aborda criza persoanelor fără adăpost din Los Angeles. Această noua taxă ar fi motivul creșterii recent a mutărilor celebrităților, din zona bogată Loz Feliz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net