Al doilea cel mai profitabil film din 2024. Are încasări de aproape 1 miliard de dolari la nivel global, la câteva zile de la lansare

Ultima actualizare:

A fost una dintre cele mai așteptate pelicule ale anului 2024 și, la nici câteva zile de la lansare, are încasări de aproape de 1 miliard de dolari în box office-ul mondial. „Deadpool & Wolverine”, care a avut premiera pe 26 iulie în SUA, este al doilea cel mai profitabil film din acest an.

„Deadpool & Wolverine”, aproape de 1 miliard de dolari în box office-ul mondial / foto: Instagram
„Deadpool & Wolverine”, aproape de 1 miliard de dolari în box office-ul mondial / foto: Instagram

„Deadpool & Wolverine” este al 34-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU) și este o continuare a filmelor „Deadpool” (2016) și „Deadpool 2” (2018). A fost lansat în Statele Unite pe 26 iulie ca parte a fazei a cincea a MCU, iar în al doilea weekend de la lansare, a avut încasări de peste 850 de milioane de dolari la nivel mondial, făcându-l al doilea film cu cele mai mari încasări din 2024.

Totodată, cu încasări de 205 milioane de dolari în weekendul de debut, vineri 26 iulie până duminică 28 iulie, în care a fost difuzat în sălile de cinema din Statele Unite şi Canada, lansarea „Deadpool & Wolverine” este a opta cea mai mare din istoria box office-ului, înaintea filmului „Black Panther” din 2018 (202 milioane de dolari) şi după „Jurassic World” din 2015 (208 milioane de dolari) şi „The Avengers” din 2012 (207 milioane de dolari).

„Deadpool & Wolverine”, filmul momentului la box office 

Doar nouă filme din istoria Hollywood-ului au depăşit pragul de 200 de milioane de dolari în weekendul de debut.

Noul film produs de Marvel și Disney a depășit în acest clasament exclusivist lungmetrajul ce a făcut senzaţie anul trecut, „Barbie”, care a ocupat anterior locul 8 cu 93 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

De asemenea, pelicula cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în rolurile celor mai tari supereroi a depășit primele două filme din „Deadpool” - cu 783 de milioane de dolari şi, respectiv, 786 de milioane de dolari - după două weekenduri de la lansare, conform Variety. Prietenia dintre Ryan Reynolds (Deadpool), care a participat la scrierea filmului, şi Hugh Jackman (Wolverine) este posibil, de asemenea, să fi contribuit la succesul producției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net