Filmul de groază care face furori pe Netflix. Este inspirat dintr-un caz real și puțini sunt cei care au curajul să se uite

Îți plac filmele de groază? Ei bine, Click! vine cu o recomandare tocmai bună dacă iubești genul acesta de producție ce îți scoate inima din piept! Chiar și pasionații de filme horror nu vor avea curajul să se uite. Pelicula a fost lansată anul acesta, cu puțin timp în urmă, și ocupă locul 2 în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix.

Filmul de groază care face furori pe Netflix / foto: Pixabay
Filmul de groază care face furori pe Netflix / foto: Pixabay

Filmul de groază despre care vom vorbi se află pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe Netflix, a fost lansat în cinematografe pe 16 august 2024 și a început să fie difuzat pe Netflix pe 30 august. Așadar, pelicula de groază la care puțini români vor avea puterea să se uite este „The Deliverance” („Redempțiunea”), regizat de Lee Daniels și scris de David Coggeshall și Elijah Bynum.

De asemenea, producția este inspirată din „Cazul Ammons”, cunoscut și sub numele de „Casa 200 de demoni” sau „Casa demonilor”, o presupusă posesiune demonică care a avut loc în Gary, Indiana în 2011: Latoya Ammons, cei trei copii ai săi și mama ei jură că au locuit timp de trei ani într-o casă bântuită de peste 200 de demoni. Familia s-a mutat în chirie acolo în 2011, iar dubioșeniile au început să se petreacă aproape instant.

„Redempțiunea” poate fi vizionat pe Netflix

Producția îl are în rolurile principale pe Andra Day cu Rob Morgan, Caleb McLaughlin, Aunjanue Ellis-Taylor, Tasha Smith, Omar Epps, Mo'Nique și Glenn Close. Așadar, să vorbim pe scurt despre ce este vorba în „Redempțiunea”.

Ebony, protagonista, este o mamă care se confruntă cu numeroase provocări legate de cei trei copii ai săi. De asemenea, se luptă cu dependența de alcool și cu faptul că soțul ei este staționat în Afganistan. În plus, ea trebuie să aibă grijă de mama ei bolnavă de cancer. În mijlocul acestor încercări, copiii ei încep să manifeste comportamente bizare care par inexplicabil legate de locuința lor, care pare să aibă o dorință stranie de a comunica într-un mod misterios. Ce crezi că se va întâmpla în continuare? Ei bine, dacă ești curios, poți urmări „Redempțiunea” pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net