Un avion rusesc s-a prăbușit în Afganistan! Câți oameni se aflau la bord

Ultima actualizare:

Un avion rusesc cu 6 oameni la bord a dispărut de pe radare în timp ce efectua un zbor deasupra Afganistanului. Se pare că în cursul zilei de sâmbătă, aeronava nu a mai putut fi detectată. Se pare că poliția afgană a fost informată că a avut loc o prăbușire într-o zonă rurală extrem de izolată.

Avionul s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din Afganistan
Avionul s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din Afganistan

Se pare că avionul dispărut efectua un zbor charter de ambulanță și decolase de pe aeroportul Utapao, din Pattaya (Thailanda), urmând să ajungă la Moscova. Zborul trebuia să tranziteze India și Afganistan, iar la bordul aeronavei Dassault Falcon 10 se aflau 4 membri ai echipajului, alături de 2 pasageri.

Se pare că ambii pasageri de la bord erau cetățeni ruși, fiind vorba despre o pacientă în stare gravă, imobilizată la pat, cât și soțul acesteia, un atreprenor ce plătise pentru efectuarea zborului. Din infromațiile disponibile, se pare că pilotul avionului a anunțat că rămâne fără combustibil și va încerca să aterizeze în Tadjikistan. Din păcate, peste numai câteva minute, el a anunțat că un motor s-a oprit, iar apoi același lucru s-a întâmplat și cu cel de-al doilea motor.

Un avion rus s-a prăbușit în Afganistan

Din păcate, se pare că avionul s-a prăbușit în provincia Badakshan, din Afghanistan, o zonă muntoasă, rurală, în care locuiesc doar câteva mii de persoane. Zabinullah Amiri, purtătorul de cuvânt regional, a declarat că o echipă de salvare a fost trimisă în zonă.

Se pare că ruta planificată de zbor nu includea survolarea Afganistanului, iar autoritățile din această țară bănuiesc că avionul a deviat de la traseu din cauza unor probleme tehnice.

Potrivit oficialilor ruși, se pare că avionul aparținea unei companii din Rusia, Athletic Group LLC și unei persoane fizice, fiind construit în anul 1978. Însă, un purtător de cuvânt al Ministerului taliban al Informației și Culturii, Abdul Wahid Rayan, a menționat că aeronava ar fi aparținut unei companii marocane. Această informație ar fi fost relatată și de către oficialii aviației civile din India, care au confirmat că avionul era înregistrat în Maroc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net