Un preot care susține că a fost în Iad, după un atac de cord, face dezvăluiri șocante. Ce melodii cântă demonii

Un cleric american din Michigan, numit Gerald Johnson, relatează o experiență șocantă pe care susține că a avut-o după ce a suferit un atac de cord în anul 2016.

Preotul susține că a ajuns în Iad, după ce a suferit un atac de cord / foto: Pixabay
Preotul susține că a ajuns în Iad, după ce a suferit un atac de cord / foto: Pixabay

Potrivit informațiilor furnizate de The Jerusalem Post, Johnson a împărtășit această experiență în mai multe clipuri video pe platforma de socializare TikTok, care au devenit virale, atrăgând milioane de vizualizări.

În unul dintre cele mai populare videoclipuri, Johnson afirmă că a avut o experiență în care a văzut cu adevărat Iadul și că nici măcar celui mai rău dușman nu i-ar dori să treacă prin aceasta.

Cum a ajuns preotul în loc în Iad, în loc de Rai

El a descris că, după atacul de cord, spiritul său a părăsit corpul fizic și a crezut că se îndreaptă către Rai, dar în schimb a ajuns în centrul Pământului, pe care îl consideră a fi Iadul propriu-zis.

Johnson a continuat să relateze că, în ciuda a ceea ce credea că a fost o viață bună și plină de fapte bune, a fost trimis în Iad. Acolo, el a întâlnit un demon care l-a însoțit de-a lungul întregii sale vieți, de la copilărie până la moarte.

Potrivit lui Johnson, acest demon își propune să îi facă pe oameni să nu slujească lui Dumnezeu și să comită răutăți, pentru a-i aduce în cele din urmă în Iad ca sclavi.

Locul din Iad unde se ascultă muzică

Johnson a mai adăugat că în Iad există și o secțiune unde se cântă muzică, însă aceasta este folosită pentru a tortura sufletele.

El susține că a auzit cântece populare precum „Umbrella” de la Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de la Bobby McFerrin, interpretate de un grup de demoni care transformă versurile în instrumente de tortură psihologică, folosindu-le pentru a aduce suferință celor care nu l-au slujit pe Dumnezeu pe Pământ.

Cât despre cum a scăpat de această experiență terifiantă, Johnson a mărturisit că, chiar dacă a fost supărat pe Dumnezeu pentru că a ajuns în Iad, el s-a întors pe Pământ după ce a fost înțelept că trebuie să ierte și să se concentreze pe sarcinile primite de la Dumnezeu.

El crede că lipsa de iertare este ceea ce l-a adus în acea situație, și că oamenii trebuie să învețe să ierte pentru a fi iertați. Experiența sa din Iad, după cum susține Johnson, este un adevărat loc și o lecție despre iertare și acceptare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net