Locul din România considerat poarta spre iad. Doar cei curajoși merg aici

Probabil că mulți dintre noi au auzit deja despre o mulțime de locuri misterioase din țara noastră, unde granița dintre natural și supranatural devine neclară. De la anomalii care sfidează logica convențională, la locuri bizare, a căror legendă poate fi alimentată de secole de folclor, România abundă de mistere. Iar în județul Botoșani există o pădure care îi înspăimântă pe localnici încă din cele mai vechi timpuri.

Probabil că niciunul dintre noi nu se îndoiește de faptul că țara noastră este una plină de mistere. De-a lungul timpului au fost aduse, în atenția publicului, o mulțime de locuri bizare din România, unde granița dintre natural și supranatural devine atât de greu de sesizat, încât parcă dispare cu totul. Fie că vorbim despre tot felul de anomalii care sfidează logica convențională, rămășițe arheologice greu de explicat, sau alte zone care au în spate un folclor imens, aceste locuri abundă de-a lungul țării noastre, dacă știm unde să ne uităm.

Iar un astfel de loc bizar se află și în județul Botoșani. Mai precis, la marginea terenurilor agricole din satul Cerbu există o pădure în care localnicii nici chiar astăzi nu se încumetă să intre. În această pădure, oamenii sunt convinși că se află poarta spre iad, care, potrivit legendelor locale, ar fi făcut deja o victimă. Mai precis, este vorba despre gropi de noroi „fără fund”, asemănătoare cunoscuților vulcani noroioși.

Un boier ar fi fost ucis de gropi, alături de calul și căruța sa

Fiind o așezare veche, nu va mira pe nimeni să afle că localnicii au dezvoltat un folclor puternic, în ce privește pădurea de lângă satul lor. Potrivit legendelor locale, acest loc ar fi unul blestemat, iar smârcurile din pădure nu ezită să facă victime, atunci când cineva are îndrăzneala de a se aventura în pădure. Un asemenea sfârșit tragic l-ar fi avut, cu mult timp în urmă, un boier, care ar fi fost înghițit în gropile noroiase, împreună cu calul și căruța sa.

Iar într-o poiană situată undeva adânc în pădure, localnicii spun că ar exista o gaură în pământ, mult mai mare decât cele care sunt peste tot prin pădure. Dacă dăm crezare poveștilor, pădurea ar fi sălașul unui spirit rău, care răpește și ucide pe oricine se aventurează în acest loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net