Unde se află „gura de rai”, locul vindecărilor miraculoase din România. Orice român ar trebui să meargă cel puțin o dată în viață

Ultima actualizare:

Există o mulțime de locuri pline de mister în țara noastră, pe care până și specialiștii se chinuie să le explice. Probabil că mulți dintre noi am auzit deja despre cele mai faimoase dintre acestea, însă un loc ceva mai obscur din munții Bucegi a uimit întreaga țară.

Se pare că în această zonă dispare oboseala
Se pare că în această zonă dispare oboseala

Deja știm cu toții că țara noastră abundă de locuri învăluite de mister, care încă sunt puțin înțelese de către specialiști, fie că vorbim de către istorici, sau experții din alte domenii. Iar dacă am mai citit în trecut despre asemenea locuri, probabil că am observat că o mare parte dintre ele au ceva în comun: se află de-a lungul munților Bucegi. De ce acest lanț muntos este înconjurat de atâtea mistere și controverse poate că nici nu vom ști vreodată, însă un lucru este cert: „gura de rai” se află tot în acești munți.

Mai precis, „Gura de rai” este o pantă cam de un kilometru pătrat, din munții Bucegi, pe piciorul Muntelui Doamnele. Aici au fost făcute mai multe descoperiri extrem de bizare, iar cauza ar fi, potrivit specialiștilor, anomaliile magnetice destul de puternice din zonă. De altfel, localnicii știau de mult timp de acest loc, tradițiile populare vorbind despre „gura de rai” drept un loc dintre cer și pământ, unde oamenii au experiențe benefice.

Gura de rai, unul dintre cele mai misterioase locuri din Bucegi

Această zonă a stârnit interesul, după ce o echipă de specialiști trimisă în zonă a observat cu stupoare că le dispărea oboseala odată ce traversau „gura de rai”. Aceste studii au fost făcute în anul 1999, de către Institutul de Cercetare „Terra”. Aceștia au fost primii care au observat anomaliile magnetice din zonă, cât și proprietățile terapeutice ale zonei. Mai târziu, cercetătorii Vasile Rudan și Dumitru Stănică au încercat să studieze mai atent zona, dar proiectele acestora au fost blocate din start.

Potrivit specialiștiilor, anomaliile magnetice din zonă au efecte benefice asupra organismului uman, iar pe lângă faptul că pot elimina oboseala, se pare că ar fi posibil ca unele afecțiuni să se vindece în „gura de rai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net