Locul miraculos descoperit de Ceauşescu în România. Nu dorea ca vreun român să ajungă aici

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este locul miraculos descoperit de Ceauşescu în România. Munții Bucegi ascund potrivit specialiștilor multe secrete, iar unul dintre ele se leagă de Nicolae Ceaușescu. Unii dintre ei vorbesc despre prezența undeva în munți a unui „Izvor al Nemuririi”, un loc magic despre care s-au făcut studii la cererea dictatorului care a condus România. În acest loc se spune că există „cea mai pură apă din lume.”

Locul miraculos descoperit de Ceauşescu în România
Locul miraculos descoperit de Ceauşescu în România

În Munții Bucegi, pe Valea Ialomiței, undeva între Lacul Bolboci și Scropoasa, a fost găsit în 1927 un izvor cu ape care făceau „minuni”. Intâi au fost vorbele răspândite din gură în gură de cei care au băut de aici, apoi au venit specialiștii. 

La acel moment, cercetătorii denumeau acest loc „Șapte izvoare”. Analizele specialiștilor români au indicat că apele acestui izvor au o calitate deosebită care vindecă, alină și chiar face minuni. A fost cerută părerea unor specialiști străini care au rămas uimiți de calitatea apei.  

Ceaușescu a numit locul „Izvorul Nemuririi” 

Locul nu a fost promovat, au trecut anii, pe studiile respective s-a așezat colbul amintirilor și lumea a uitat. După venirea comuniștilor la putere, Nicolae Ceaușescu a aflat nu se știe cum despre izvorul cu puteri miraculoase din Bucegi și a cerut să vadă tot ce există despre subiect.  

Mai mult, el bea apă doar din acel loc, adusă în recipiente speciale. Credea așa de mult în calitățile apei de acolo încât a cerut instituției care avea cei mai buni specialiști în domeniu, Hidroelectrica, să facă mai multe teste în zonă fiind încredințat că apa de acolo chiar este „cea mai pură din lume” după cum spun cei familiarizați cu cercetările.  

Era în jurul anilor 1981-1982 și-a amintit pentru observatornews.ro, unul dintre cercetătorii care ar fi participat la cercetările cerute de Nicolae Ceașescu. Ce s-a descoperit și nu a putut fi încă explicat este că apa izvorăşte dintr-o grotă în care se află un imens lac subteran care nu a secat niciodată. Mai mult, apa nu are nicio bacterie şi nici azotaţi sau azotiţi, fiind cea mai pură din lume. 

„A fost informat că această sursă de apă este cunoscută de peste 2.000 de ani şi că se găseşte în zona iniţiatică a dacilor, în Masivul Bucegi, că scrierile vechi pomenesc despre o apă din care a băut Zamolxe înainte de a deveni zeu şi că există un simbol al celor şapte izvoare pe scuturile dacice redate pe Columna lui Traian. 

Lui Ceauşescu i-a sunat bine mai ales faptul că acolo s-ar afla zona nemuririi, adică un punct energetic pozitiv. Dosarele de la Şapte Izvoare au fost redeschise după ‘90, iar testele recente au arătat ca informaţiile lui Ceauşescu nu erau chiar departe de realitate”, susţine Ion Olteanu, unul dintre cei care ar fi participat la analiza apei din „Izvorul Nemuririi” conform sursei citate.

Teoriile specialiștilor despre „Izvorul Nemuririi” 

Despre „Izvorul Nemuririi”, locul magic descoperit de Ceauşescu în România, cercetătorii aveau la acel moment două teorii care ar putea sta la baza purității apei de aici. Conform primei teorii, efectul de puritate a apei din acest loc s-ar datora existenței unui câmp magnetic natural. Altfel ar fi practic imposibil ca izvorând dintr-o grotă și cu o mare viteză apa să aibă o astfel de puritate. 

O a doua teorie ar fi, de fapt, existența unui zăcământ de argint pur, care s-ar afla în apropiere de locul izvorului. Despre faptul că în zona respectivă din Munții Bucegi ar exista câteva câmpuri de energii foarte puternice au spus de-a lungul timpului mulți specialiști în bioenergii. Informațiile însă nu au putut fi dovedite până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net