O nouă „specie” a fost zărită la Vârful Omu. Reacția turiștilor când au văzut un bărbat gol

Ultima actualizare:

Se spune că muntele e mereu surprinzător, dar, totuși, nimeni nu s-ar aștepta să găsească un turist gol la peste 2500 de metri. Ei bine, un bărbat „în călduri” s-a cățărat la Varful Omu fără haine, lasând la vedere tot ce i-a dat mama natură. Momentul, dar și imaginile apărute în mediul online au stârnit o serie de reacții hilare.

Turist gol la Vârful Omu. Foto: colaj Facebook
Turist gol la Vârful Omu. Foto: colaj Facebook

Când mergi la munte te gândești că poate te întâlnești cu ursul, în nici caz nu te aștepți să dai peste un bărbat nud. Turistul dezbrăcat complet a fost rurprins în drumeție pe Munții Bucegi, în apropierea Vârfului Omu.

Bărbatul nu venise complet nepregătit. Acesta era echipat cu un rucsac - semn că nu era prima oară pe munte, doar că a uitat să-și pună haine pe el. 

Vezi și: Locul secret al grecilor! Insula „unde nu se aud manele și «bemweurile» nu au intrare pe plajă”

Pe pagina de Facebook Salvamont România-Dispeceratul Național Salvamont au fost postate două fotografii care l-au transformat într-o legendă pe călătorul fără haine. „Muntele mereu surprinzător! Azi către Vârful Omu...“, a scris Salvamontul pe rețeaua de socializare, unde internauții s-au întrecut în opinii și glume.

Turist gol la Vârful Omu. Reacțiile amuzante ale românilor

„Dacă avea încălțăminte adecvată mersului pe munte, era suficient! Ups, apoi am văzut că nu, dar avea rucsac, hai ca-i bine”, a scris Marcela Dalcaran pe Facebook, potrivit Adevărul.

„Omul făcea topless, ce nu ați înțeles, profită de razele soarelui de la munte”, s-a amuzat de situație o altă persoană.

„Ce să zic, eu l-am văzut cu ochii mei, dar pot să-i reproșez că nu avea un șort pe el, în condițiile în care pe traseul Babele-Omu se mai aflau femei, copii... În rest treaba lui, atâta timp cât nu dă de lucru Salvamontului...“, e de părere Radu.

„În costume de baie și slip am tot văzut, dar în cucul gol, nu! În picioarele goale, da, dar în cucul gol, nu”, a scris Daniela.

Foarte interesant: Insula unde oamenii umblă dezbrăcați chiar și la restaurante. Locul e mai aproape decât crezi

Un alt internaut a amintit că fotografiile au fost publicate de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, care are loc în fiecare an pe 10 octombrie. Nu trebuie uitat nici faptul că isprava s-a petrecut temperaturi scăzute. Termometrul nu a depășit 7 grade în Vârful Omu, în ultimele zile.

„Râdem noi, râdem, da' omu’ are un corp tare dacă a mers așa pe Vf. Omu. Ce e drept, trebuia ales un traseu mai ferit de turiști și măcar o pereche de pantaloni scurți să fi avut, în rest, respect pentru tărie”, a scris Răzvan pe Facebook.

„În afară că e cam de porc să umbli cu "dânsa" pe afară, în rest bravo lui, burtă nu prea pare să aibă, deci nu e musai să pună tricou de complezență. Mai curând m-aș lua de faptul că nu are bocanci în picioare, aici e bilă neagră, că în rest foarte probabil are în rucsacul din spate haine cât poate pentru doi”, 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net