Insula unde oamenii umblă dezbrăcați chiar și la restaurante. Locul e mai aproape decât crezi

Click! îți spune unde se află insula unde oamenii umblă dezbrăcați chiar și la restaurante. Libertatea poate reprezenta ceva diferit pentru fiecare, iar pentru unele persoane, acest sentiment înseamnă să mergi peste tot în ținuta în care te-ai născut. 

image

În această oază inedită din Europa, oameni stau în costumul lui Adam și Eva pe plajă, dar și în magazine, pe străzi sau la restaurant. Regulile de la plajă sunt foarte simple și ușor de urmat, dacă ai o afinitate pentru nudism. Toată lumea trebuie să fie goală, altfel nu ai ce căuta pe această insulă.

Pentru această poveste inedită vom călători în Franța, mai exact pe insula Ile du Levant. Aceasta este faimoasă de mulți ani pentru stilul de viață complet diferit. Locația esta căutată și iubită de turiștii care vin aici din toate colțurile lumii.

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

De la tineri la bătrâni, insula unde oamenii umblă dezbrăcați îi fascinează pe cei care adoră acest gen de libertate, dar și pe cei care vor să se bronzeze uniform atunci când merg la plajă.

Oamenii intră goi în magazine sau la restaurante

Trebuie precizat că doar anumite restaurante și magazine le permit oamenilor să intre în costumul lui Adam și Eva. Cu toate acestea, nuditatea este permisă și încurajată chiar și pe străzi sau pe traseele turistice.

Unele persoane au fost atât de impresionate de acest loc, așa că s-au decis să se mute pe insulă. Așa s-a întâmplat și cu Delphine, care lucrează ca asistentă dentară.  

„De fapt, e amuzant, dar când nu ai haine, nu te uiți unul la celălalt. Nu te uiți dacă o persoană este mare sau mică sau orice altceva. Toată lumea este la fel. E foarte relaxant”, a precizat femeia în vârstă de 57 de ani, scrie Dailymail.

Vezi și: Insula unde trăiesc cei mai mulți oameni de peste 100 de ani! Cele zece secrete ale nemuririi

Cine poartă haine pe insulă

Tabloul de pe pe Ile du Levant este unul complet atipic. Pe insula din Franța se află și o bază militară, care ocupă o bună parte din teritoriu. De altfel, soldații sunt singurii care trebuie să poarte haine.

Vezi și: Locul secret al grecilor! Insula „unde nu se aud manele și «bemweurile» nu au intrare pe plajă”

Acest paradis pentru nudiști a fost fondat în 1932. Insula din Marea Mediterană se află lângă Golful Lion, iar regiune este iubită nu doar de nudiști, ci și de care fac scuba diving.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub theo rose anghel damian png
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg