Serialul tulburător de pe Netflix care ocupă locul 1 în preferințele românilor. A fost văzut deja de miliarde de oameni din întreaga lume

„Un corp funcțional” (A Body That Works / Goof Shlishi – 2023) este un serial israelian dramă disponibil pe Netflix, care a devenit extrem de popular în România.

„Un corp funcțional”  este un serial israelian / foto: Pixabay
„Un corp funcțional” este un serial israelian / foto: Pixabay

Tot mai mulți fani se întreabă dacă va fi lansat un al doilea sezon. Serialul, creat de Shay Capon, Shira Hadad (Wisdom of the Crowd – 2017) și Dror Mishani, a reușit să devină cea mai urmărită serie de dramă israeliană a anului 2023.

Povestea sensibilă și intimă a unui cuplu infertil și a mamei surogat

Acest serial abordează cu empatie și profunzime o temă delicată și controversată: relația complexă dintre un cuplu care nu poate avea copii și o mamă surogat care le poartă viitorul copil.

În centrul poveștii se află doi tineri, Elie și Ido, care, după numeroase încercări de a concepe un copil, sunt nevoiți să apeleze la o mamă surogat. Încă din primul episod, cei doi sunt aproape de a-și împlini visul, dar se bucură prea devreme, înainte ca situația să fie pe deplin stabilită.

Serialul beneficiază de o distribuție impresionantă, incluzând actori consacrați precum Yehuda Levi (Munich – 2005, Yossi & Jagger – 2002), Lior Raz (Fauda – 2015), Gal Malka, Rotem Sela (Lehiyot Ita – 2013), Moris Cohen, Yael Eitan (Spionul – 2019), Rita Shukrun, Marek Rozenbaum, Ilanit Ben-Yaakov (Jellyfish – 2007), Osher Maimon (Manayek – 2020) și alții. Producția este realizată de Kuma Productions, asigurând o calitate înaltă a realizării artistice.

Sezonul 2 confirmat. Când va apărea 

Primul sezon al serialului, format din 8 episoade, a fost difuzat în Israel anul trecut, iar succesul său a determinat producătorii să confirme un al doilea sezon.

Acesta va avea 6 episoade, însă încă nu a fost stabilită o dată clară pentru lansarea sa. De asemenea, nu se știe dacă noile episoade vor fi disponibile pe Netflix imediat după premiera în Israel.

Este foarte probabil ca sezonul 2 să nu fie lansat mai devreme de începutul anului viitor. Serialul „Un corp funcțional” are o notă de 7,7 din 202 recenzii pe IMDb și un indice de popularitate de 2,126.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net