Paris Hilton a devenit mamă! Vedeta a făcut publică prima imagine cu băiețelul ei, după declarațiile dureroase ale mamei sale

Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru toți fanii vedetei Paris Hilton! Starleta de 41 de ani a devenit mamă pentru prima dată, cu ajutorul unei mame surogat care a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, Kathy Hilton, mama vedetei, a vorbit în presă despre cât de greu i-a fost fiicei sale să devină mamă, mai ales că ea și soțul său au încercat numeroase tratamente de fertilizare in vitro.

Paris Hilton a devenit mamă de băiat

Paris Hilton a devenit mama unui băiețel, după ce aceasta a apelat la o mamă surogat. Totul se întâmplă la scurt timp după ce mama ei, Kathy, a vorbit despre incapacitatea vedetei de a rămâne mamă, dar și despre tratamentele in vitro. 

În urmă cu 2 luni, mama lui Paris Hilton a vorbit, în spațiul public, despre faptul că vedeta nu poate avea un copil și că ea și soțul său, Carter Reum, au avut dificultăți în a concepe un copil împreună.

La momentul respectiv, supărată pe declarațiile mamei sale, Paris, în vârstă de 41 de ani, a declarat pentru TMZ: „Nu știu de unde a scos asta - nu a fost niciodată o luptă. Am făcut provizii și avem tone de embrioni care așteaptă fertilizarea in vitro”. 

Paris - care s-a căsătorit cu Reum, în vârstă de 41 de ani, în noiembrie 2021, și a vorbit deschis despre drumul lor de a concepe un copil prin FIV, a postat marți, pe Instagram, o fotografie în care ține, în mâna ei, mâna bebelușului său. De asemenea, vedeta americană a adăugat și o descriere emoționantă: „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, împreună cu un emoji cu o inimă albastră.

Printre numeroasele vedete care au felicitat-o pe vedeta americană s-au numărat și Ashley Benson, Lindsay Lohan, Chiara Ferragni, Naomi Campbell, dar și Kim Kardashian, care i-a lăsat un comentariu emoționant lui Paris: „Felicitări amândurora”, a scris starleta.

Mama vedetei a oferit detalii despre greutățile lui Paris

Kathy, în vârstă de 63 de ani, a vorbit cu emoție despre lupta lui Paris pentru a rămâne însărcinată cu soțul său, Reum, într-un interviu acordat pentru E! News în noiembrie, spunând că i-a frânt inima faptul că vedeta nu și-a îndeplinit încă visul de a deveni mamă.

Ea a spus: „Mi se rupe inima pentru că știu că ea încearcă și încearcă și eu îi spun mereu: Relaxează-te. Atât de mulți oameni se luptă și nu se întâmplă pur și simplu așa”.

Ea a adăugat despre Paris și Carter: „Sunt atât de fericiți, Au avut aniversarea lor de un an de la nuntă și vor să facă asta anual. Au fost ca doi copii, a fost foarte drăguț”. În luna ianuarie a anului 2022, Paris a dezvăluit că ar dori să aibă probabil doi sau trei copii cu Carter Reum. 

Citește și - Cât de mult s-a cuminţit Paris Hilton de când e nevastă!

Paris, care este cea mai mare dintre frații săi și care a avut deja ovule extrase pentru FIV, a povestit: „Întotdeauna mi-am dorit să am un frate mai mare, pentru că simt că dacă aș avea, m-ar proteja și lucruri de genul ăsta... la școală. Așa că poate un băiat mai întâi”, a spus vedeta, considerând că nu vrea să se oprească la un singur copil și că este esențial ca primul să fie un băiat. În ianuarie 2021, înainte ca Carter să o ceară în căsătorie, Paris a dezvăluit că a început procesul de fertilizare in vitro cu el.

„Am făcut fertilizare in vitro, așa că pot alege gemeni dacă vreau”, a divulgat ea în timpul unui interviu la podcastul Trend Reporter With Mara.

Ea a împărtășit: „Am trecut deja prin procedura de extragere a ovulelor. A fost greu, dar am știut că va merita. Am făcut-o de câteva ori. Faptul că am făcut-o împreună și că am un partener care mă susține atât de mult și care mă face să mă simt ca o prințesă tot timpul mă face să simt că nimic nu este greu”.

La scurt timp după ce Paris și Carter s-au căsătorit, Page Six a relatat că el avea deja un copil de nouă ani, pe care se presupune că l-a întâlnit doar o singură dată.

Vă reamintim că Paris și Carter s-au căsătorit în noiembrie anul trecut, în timpul unei ceremonii fastuoase la proprietatea din Bel-Air a bunicului ei decedat.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net