Vacanță de vis, transformată într-un adevărat coșmar. Ce a pățit o familie: „Pur și simplu dezgustător”

Ultima actualizare:

O femeie a trăit șocul vieții ei în urma unei călătorii în Turcia, alături de familie. Fiul ei avea pașaportul expirat, iar din această cauză a fost nevoită să suporte umilința oficialilor.

O mamă a trăit o adevărată traumă după ce a aflat că pașaportul fiului ei era expirat
O mamă a trăit o adevărată traumă după ce a aflat că pașaportul fiului ei era expirat

„Verificați pașapoartele copiilor voștri”

Amber Maherloughnan a călătorit alături de soțul și fiul ei din Londra spre Antalya, pentru a-și petrece vacanța pentru care a plătit 6.000 de lire sterline, potrivit Daily Mail. Femeia, în vârstă de 28 de ani a trăit un adevărat șoc atunci când a aflat că pașaportul fiului ei de 6 ani era expirat de aproximativ 4 luni. Potrivit acesteia, pașapoartele le-au fost „smulse” de oficiali și au fost reținuți pentru 24 de ore.

De asemenea, aceasta susține că atât ea, cât și membrii familiei sale au fost nevoiți să folosească o toaletă mizerabilă și că au fost ținuți fără apă și mâncare. Tot ceea ce au putut consuma a fost doar o „roșie stricată și un ou”, care au fost „lovite cu piciorul”.

„Ne-au ținut ca pe niște infractori”

Soțul lui Amber, în vârstă de 31 de ani s-a străduit să obțină un document de călătorie temporar de la Ambasada Turciei, însă acest lucru nu le-a garantat intrarea în țară. Mai mult, aceștia au fost nevoiți să își plătească greșeala privind pașaportul expirat al copilului și s-au întors acasă a doua zi, drept pentru care au pierdut vacanța pentru care achitaseră 6.000 de lire sterline. Femeia susține că au fost tratați „ca pe niște infractori” și că au fost nevoiți să suporte condiții inumane în cele 24 de ore în care au fost reținuți.

„Aceasta să fie o lecție pentru toți părinții, verificați pașapoartele copiilor voștri. Ne-au aruncat hainele prin cameră și ne-au verificat gențile pentru nu știu ce, pentru că eu trecusem deja prin punctul de securitate. Era un pat fără cearșaf, fără pătură, fără pernă, fără nimic.

Podeaua era dezgustătoare, toaleta era dezgustătoare. Ne-au ținut ca pe niște infractori. M-am ghemuit în colțul unde era caloriferul. Nu am spus nimănui ce se întâmpla pentru că nimeni nu putea face nimic. Era pur și simplu dezgustător. Unii dintre gardieni m-au îngrozit”, a scris Amber pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net