Filmul care a ajuns pe locul 1 în topul Netflix la câteva zile de la lansare. Pelicula de care îți vei aduce aminte toată viața

Lansat pe 13 septembrie 2024 pe platforma de streaming, acest film a urcat rapid pe locul 1 în topul celor mai vizionate producții de pe Netflix. Pelicula, bazată pe romanul bestseller de Scott Westerfeld, ne trimite în viitor, unde chirurgia estetică este obligatorie de la vârsta de 16 ani. 

Filmul care ocupă în prezent locul 1 în topul Netflix / foto: Pexels
Filmul care ocupă în prezent locul 1 în topul Netflix / foto: Pexels

Vrei să te uiți la un film bun? Ei bine, noi venim cu o recomandare. Pelicula despre care vom vorbi a fost lansată pe Netflix pe 13 septembrie și a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming. De asemenea, în rolul principal abonații o pot vedea pe îndrăgita actriță Joey King. Este vorba despre „Uglies” („Urâții”), un film bazat pe romanul bestseller de Scott Westerfeld. Acțiunea se desfășoară în viitor, într-o lume în care chirurgia estetică este obligatorie de la vârsta de 16 ani.

Într-o distopie futuristă cu standarde de frumusețe impuse, o adolescentă aflată în așteptarea unei operații estetice pornește în căutarea prietenei ei dispărute”, este descrierea peliculei pe platfroma de streaming Netflix.

„Urâții” poate fi vizionat pe Netflix

Așadar, într-un viitor în care toți adolescenții au parte de operații estetice de la vârsta de 16 ani pentru a se conforma standardelor de frumusețe, Tally (jucată de Joey King) își dorește la rândul ei să fie „perfectă”. Dar când prietena ei Shay fuge pentru a scăpa de transformare, Tally pornește în căutarea ei. Călătoria ei o face să descopere o lume ascunsă în care noțiunile de frumusețe și aspect sunt date peste cap. Forțată să facă o alegere dificilă, Tally trebuie să decidă dacă să urmeze regulile societății sau să se revolte împotriva sistemului care o controlează.

Filmul abordează teme care rezonează cu adolescenții și tinerii adulți, cum ar fi standardele de frumusețe și controlul social. Cu o eroină puternică interpretată de Joey King și o distribuție talentată care îi include pe Chase Stokes, Brian Toju și Laverne Cox, „Urâții” este atât un thriller captivant, cât și o examinare a presiunilor sociale asupra aspectului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net