Florin Chilian, dezvăluiri la 20 de ani după ce Ana Maria Georgescu l-a acuzat că a bătut-o cu bestialitate

Ultima actualizare:

Florin Chilian a făcut dezvăluiri la 16 de ani după ce fosta iubită, Ana Maria Georgescu, l-a acuzat că a bătut-o cu bestialitate. Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Altceva cu Dorian Artene”, cunoscutul artist a vorbit despre episodul tulburător care s-a petrecut într-o noapte tristă de vară. A doua zi după acel moment, celebrul cântăreț era etichetat drept un „bătăuș de femei”.

Florin Chilian, dezvăluiri descpre scandalul cu Ana Maria Georgescu
Florin Chilian, dezvăluiri descpre scandalul cu Ana Maria Georgescu

Florin Chilian, primele declarații despre fosta iubită: „Ce bătaie, ce borduri în cap?!”

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Florin Chilian a dat timpul înapoi și și-a făcut curaj să vorbească despre scandalul în care a fost acuzat că a lovit-o pe Ana Maria Georgescu (35 de ani), cântăreața cunoscută pentru piesa „Ochii tăi”.

Incidentul care a avut loc în anul 2006 a fost unul din subiectele tensionate dezbătute în podcastul „Altceva”. La 16 ani de la despărțirea zgomotoasă de Ana Maria, Florin Chilian a precizat că, dacă atunci se apuca să spună adevărul, ar fi distrus o viață.

„Este o poveste, nu pot să o spun pe de-a întregul, pentru că nu vreau, n-am făcut-o atunci, nu vreau să o fac nici acum. Dacă eu mă apucam să spun care e adevărul... Pot să vă spun doar atât. Există un serial, dar nu interesează pe nimeni, pentru că știrea urâtă e aia – «Chilian bate femei!».

Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?!(...) Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!”, a declarat Florin Chilian.  

Florin Chilian: „Dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață”

După mai bine de un deceniu și jumătate de la controversatul incident, Florin Chilian a preferat să fie în continuare rezervat în afirmații. Artistul susține că „are principii” și că nu a vrut atunci să vorbeasă despre scandal.

„Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela, ți-am spus că trebuie să se vorbească.

Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău. De ce? Ca să ies eu bărbatul fatal, imaculat?

Nu mă interesează asta. Atâta vreme cât am făcut 20-25 de ani caritate, încercând să-i ajut pe alții, mi-aș fi călcat pe principii, îmi pare rău, știu că sună ca o înjurătură de mamă, dar eu am principii!”, a povestit artistul, în cadrul interviului difuzat pe YouTube.

Florian Chilian, acuzat că e „bătăuș de femei”

Ana Maria și Florin Chilian s-au despărțit în 2006
Ana Maria și Florin Chilian s-au despărțit în 2006

Episodul întunecat din viața lui Florin Chilian a avut loc în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, când artistul a provocat un accident rutier, conducând în stare de ebrietate, la ieșire din Cluj Napoca.

În aceeași seară, Florin și Ana Maria s-au certat, iar cântăreața a relatat ulterior că a primit o bătaie zdravănă din partea fostului ei partener. Solista cunoscută pentru piesa „Ochii tăi” a relatat că s-a lovit cu capul de bordură după ce a fost agresată de Chilian.

„A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă lovească. Mergea la mașină, încerca să schimbe roata lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și mă agresa. Apoi din nou mergea la mașină. M-a lovit din nou cu palma, am căzut și m-am lovit la cap de bordură”, a povestit cântăreața în fața judecătorilor la vremea respectivă.

Florin Chilian a negat faptul că a bătut-o pe Ana Maria

La multă vreme după acel episod, cântărețul a precizat că nu a bătut-o pe fosta lui iubită. Florin Chilian a declarat, în 2015, pentru Click, că i s-a făcut „milă de săraca fată” atunci când a povestit versiunea ei despre acel episod în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos... Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada...

Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată... Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui!”,  mărturisea solistul, la începutul anului 2015, într-un interviu exclusiv pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net