Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile, doar cu apă și cafea. Cum funcționează dieta-șoc și ce spun medicii

image
Așa arăta Florin Chilian la 106 kilogramefoto: arhiva personala

Florin Chilian a reușit să șocheze pentru modul în care a reușit să topească, într-un timp scurt, kilogramele acumulate. Solistul a ținut o dietă agresivă, aidoma cunoscutei doctorițe Monica Pop, bazată doar pe... apă și cafea.

Pentru că n-a avut răbdare să slăbească în timp, Florin Chilian (50 de ani) a ținut o dieta agresivă cu apă și cafea, aceeași urmată de medicul Monica Pop. Artistul a slăbit nu mai puțin de 13 kg într-un timp record, 15 zile, și a ajuns să cântărească de la 106 la 93 kg.

Florin Chilian a băut doar apă și cafea ca să slăbească rapid

Florin Chilian a scris despre această dietă pe Facebook: „Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac...15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc”.

image
Monica Pop, înainte de a slăbi 40 kg

Nutriționistul nu recomandă dieta cu apă și cafea a lui Florin Chilian

Oana Dumitrache, medic specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, nu recomandă dieta cu apă și cafea urmată  de Florin Chilian. „Îl cunosc pe Florin Chirlian. Ne știm foarte bine. Îl cred în stare de orice. I-am dat niște sfaturi. I-am explicat să țină dietă câteva zile, dacă vrea să țină cu lichide… Pentru că organismul își ia din resurse în clipa în care omul nu mai mănâncă și se alimentează numai cu lichide. Dar practic, în acest caz, slăbirea nu se face din stratul de grăsime, ci din țesutul muscular, ceea ce poate duce la mari probleme de sănătate", avertizează nutriționistul Oana Dumitrache.

image
Monica Pop, de nerecunoscut după ce a slăbit 40 kg

"În niciun caz să nu se depășească trei zile consecutiv. Corpul trebuie să aibă un aport de minerale și proteine, excluzând proteina animală, dar măcar vegetală. Nu recomand nici o dietă de genul acesta. După șapte zile apar deja probleme la nivel celular. Nu recomand așa ceva decât pentru trei zile sau maximum o săptămână, la limita cea mai de sus… Nici postul negru nu se ține chiar pe o perioadă îndelungată”, a declarat, pentru Click.ro, Oana Dumitrache, medic specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Monica Pop a ținut 3 săptămâni dieta cu apă și cafea

Cu ajutorul dietei cu apă și cafea a slăbit și directorul Spitalului clinic de Urgențe Oftalmologice din București, Monica Pop, care-și propunea să slăbească la fiecare 1 ianuarie. Însă a dat lovitura când a început să slăbească spectaculos. Cu această dietă, soră cu moartea. A slăbit aproape jumătate din greutatea pe care o avea. Mulți au crezut că e bolnavă și chiar și soțului ei îi era teamă ca medicul să nu se îmbolnăvească.

image
Florin Chilian a dat jos 13 kg cu ajutorul unei diete pe care medicii nu o recomandă nimănui

Cu o ceaşcă de cafea neîndulcită timp de nouă zile și apă, aşa a început lupta cu kilogramele în plus a directorului Spitalului de Oftalmologie din Capitală, prof.dr. Monica Pop. Totul a pornit la 1 ianuarie 2009, de la o bluză mărime mai mică în care nu intra. După ce a început „dieta” cu apă și cafea, intra în bluza respectivă, ceea ce i-a dat un imbold și mai mare.

image
Nutriționistul Oana Dumitrache

Mai târziu, bluza i-a devenit mare. A slăbit peste 40 de kg în nouă luni și a ajuns să cântărească 60 de kg fără să apeleze la vreun specialist, fiind propriul ei nutriționist. „Trei săptămâni nu am mâncat nimic”, declara medicul Monica Pop la momentul respectiv.

Citește și:

Florin Chilian, intervenţie chirurgicală de urgenţă! Ani de zile a fost tratat pentru o altă boală

Sfaturile şi dieta lui Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 kg: «Renunţati complet la aceste alimente»

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
santana 1 jpg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg