Gabriela Dima a câștigat titlul de masterchef și premiul de 50.000 de euro!

După 20 de săptămâni de competiție, zeci de preparate gătite și emoții intense, finaliștii de la „MasterChef" intră pentru ultima dată în bucătăria emisiunii pentru a demonstra că merită marele premiu și titlu de cel mai iscusit bucătar. 

image
Gabriela Dima a câștigat titlul e Masterchef România și 50.000 de euro

„MasterChef" a ajuns la final. În ultima ediție, cea din data de 2 iunie 2022, cei trei finaliști au trebuit să pregătească un meniu complet, impecabil, în care să își pună amprenta personală. Gabriela Dima este cea care a câștigat și s-a întors acasă mai bogată cu 50.000 de euro! 

Citește și: Ei sunt finaliștii MasterChef 2022!

„Intrați în cea mai importantă confruntare de până acum! Nu trebuie să priviți ziua aceasta ca fiind ultima de la MasterChef, ci prima în care, oficial, sunteți finaliști ai celei mai dure competiții naționale de gastronomie. În seara aceasta, veți avea de executat un meniu complet!”, le-au transmis chefii finaliștilor înainte de a declara deschisă etapa finală.

image
Marco Genna

Marco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima au fost concurenții care s-au luptat pentru premiul de 50.000 de euro și aprecierea exigenților chefi, iar învingător a fost desemnat cel care nu a cedat presiunii și a avut întotdeauna capacitatea de a se reinventa și a învăța din greșeli! 

image
Gabriela Dima

Vezi și: Cum a cunoscut-o Chef Foa pe cea care i-a devenit soție 

„Trofeul MasterChef România merge la concurentul care a reușit să-și învingă emoțiile, să-și găsească calea!

image
Andrei Klabacs

La concurentul care s-a ridicat după fiecare cădere și s-a întors la bancul de lucru mai puternic, mai determinat. Concurentul care a reușit în această seară să ne surprindă!”, au spus chefii înainte de a anunța cine este câștigător emisiunii. Gabriela Dima a fost cea care a reușit să îi impresioneze pe chefi prin preparatele sale! 

Finaliștii nu au studii de specialitate în domeniul gastronomiei

Cei care au ajuns în finala emisiunii gastronomice nu au studii în domeniu însă întotdeauna au fost pasionați de arta culinară. Mânați de dorința de a se face remarcați și a demonstra că talentul lor merită să fie remarcat de o țară întreagă, ei și-au luat inima în dinți și s-au înscris în concurs.

Desigur, parcursul nu a fost unul deloc ușor, dar este cert că fiecare dintre ei revine acasă cu un bagaj consistent de informații pe care este gata să le pună în practică și să ducă gătitul la rang de artă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
bare de otel foto gruppobeltramecom
proteste iran septembrie 2022 foto afp
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png