Ei sunt finaliștii MasterChef! Maria Stănciuc a fost eliminată

#MasterChef România

„MasterChef" 2022 de apropie de final. Ne mai despart doar două ediții până când vom afla cine va pleca acasa cu titlul de cel mai iscusit bucătar și mai bogat cu 50.000 de euro. În semifinala de miercuri s-au înfruntat patru bucătari, însă doar trei au fost destul de pricepuți încânt să treacă în etapa finală din data de 2 iunie 2022.

Juriul MasterChef 2022
Juriul MasterChef 2022

„MasterChef" 2022 ajunge la final. După zeci de probe în care au trebuit să demonstreze că au calitățile necesare unui bucătar adevărat, doar patru concurenți au reușit să se califice în semifinala competiției: Maco Genna, Andrei Klabacs, Gabriela Dima și Maria Stănciuc. 

Citește și: Cum a cunoscut-o Chef Foa pe femeia care i-a devenit soție

„V-am văzut cum v-ați ridicat după fiecare cădere sau cum ați cedat presiunii. Nicio emoție nu a rămas netrăită!

Suntem conștienți că a fost o perioadă extrem de grea pentru voi, că ați făcut eforturi mari să ajungeți până aici, că v-ați neglijat familia, prietenii – toate ca să dați curs pasiunii și să vă testați limitele și abilitățile în bucătăria MasterChef", le-au spus chefii concurenților chiar înainte de a da startul oficial semifinalei din 1 iunie. 

Tocmai emoțiile și presiunea au eliminat-o din competiție pe Maria Stănciuc. Concurenta nu a făcut față presiunii și nu s-a concentrat așa cum și-ar fi dorit, așadar a ratat șansa de a concura pentru marele premiu! Așadar, cei trei concurenți care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro sunt: Marco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima. 

Vezi și: Chef Hadad, în lacrimi la MasterChef

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022

Marco Genna este barman, dar adoră să gătească. Sicilianul are 36 de ani și se pegătește să devină tatăl unui băiețel, așadar are o motivație în plus să câștige premiul! 

Marco Genna
Marco Genna

Andrei Klabacs este de profesie operator de logistică, însă pasiunea pentru gătit i-a dat curajul să se înscrie în competiție. A lucrat ca spălător de vase într-un restaurant din Marea Britanie și a început să gătească în urma unui pariu. A fost, cu siguranță, cea mai bună decizie din viața sa. Ar putea să se dovedească una care îi schimbă viața dacă reușește să obțină premiul cel mare! 

Andrei Klabacs
Andrei Klabacs

Gabriela Dima are 33 de ani și i-a cucerit pe jurați cu modul în care știe să gătească friptură! Tânăra are o poveste de viață impresionantă. În urmă cu câțiva ani ea a fost diagnosticată cu leucemie și a fost nevoită să lupte pentru viața sa. A primit transplantul necesar, iar astăzi are puterea de a zâmbi din nou, știind că este vindecată.

Gabriela Dima
Gabriela Dima

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net