Joseph Hadad, nemulțumit de comportamentul clienților din restaurantele sale

Joseph Hadad, unul dintre jurații emisiunii Masterchef România a trăit o experiență pe care nu o va uita curând. Celebrul bucătar a fost invitat să participe la un show culinar în Spania. Iată ce părere are despre călătoria în scop gastronomic și care sunt impresiile sale despre bucătăria românească. 

Joseph Hadad a participat la Masterchef Spania
Joseph Hadad a participat la Masterchef Spania

Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Locuiește de mai bine de două decenii în țara noastră, iar preparatele sale sunt chiar și pe gustul celor mai exigenți dintre gurmanzi. Bucătarul și-a deschis mai multe restaurante în România și muncește cot la cot cu angajații săi pentru a se asigura că totul decurge conform dorințelor sale.

Citește și: Joseph Hadad, sărbători de Paște alături de cei trei copii

Munca pe care a depus-o este recunoscută la nivel internațional, așadar nu ar trebui să ne surprindă faptul că a fost invitat să participe la finala emisiunii Masterchef Spania, în calitate de jurat. 

Joseph Hadad a călătorit în Spania și a participat la finala emisiunii menționate anterior. Nu singur, ci însoțit de fiica sa Lipaz, în vârstă de 17 ani, care i-a moștenit pasiunea pentru gastronomie. Cheful a fost extrem de încântat de experiența trăită, mai ales că a avut șansa de a interacționa cu bucătari de renume. 

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, chef Hadad a fost întrebat și care este părerea sa despre bucătăria românească. Deși îi plac produsele din România, cheful este de părere că românii sunt obișnuiți să consume prea multe grăsimi, lucru care le poate dăuna sănătății pe termen lung.

Joseph Hadad, nemulțumit de comportamentul oamenilor în restaurante

În plus, el este de părere că mulți dintre cei care trec pragul restaurantelor nu știu să se comporte cu chelnerii și ospătarii și nici nu apreciază munca enormă, depusă de personalul din bucătărie. 

Mâncarea românească e bună rău de tot! E puțin grasă, dar e gustoasă!(...) România este țara mea. (...) Noi românii trebuie să învățăm, în primul rând, cum să mâncăm. De exemplu, cum să ne așezăm la masă și cum să discutăm cu ospătarul. Noi în spate, ca bucătari, avem foarte mult stres, țipete, efort", a declarat Joseph Hadad. 

Joseph Hadad are o poveste de viață impresionantă. La doar 48 de ani, bucătarul a rămas văduv, cu trei copii, după ce soția sa a fost răpusă de un cancer agresiv la sân. Joseph Hadad a povestit, în mai multe rânduri, despre întâmplarea care i-a marcat decisiv viața și a recunoscut că s-a îngropat în muncă, pentru a putea procesa trauma și a ține gândurile negre la distanță.

Vezi și: Drama chef-ului Joseph Hadad, rămas văduv cu trei copii

Joseph Hadad este foarte mândru de cei trei copii ai săi. Dor, băiatul său cel mare, are 29 de ani şi a studiat „Afaceri şi calculatoare”. Daniela este în Berlin, are 23 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază „Design comercial”, iar fiica cea mică, Lipaz, are 17 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti, locuind încă alături de el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net