Horia Moculescu, părere categorică despre Vocea României: „O emisiune făcută pentru...”

#Vocea Romaniei

Horia Moculescu (87 de ani) continuă să facă furori cu opiniile sale directe, dovedind că nu și-a pierdut deloc spiritul critic. Marele compozitor, cu toate că nu mai este activ în industria divertismentului, nu se sfiește să facă comentarii acide despre diverse aspecte ale industriei muzicale, iar asta include și emisiuni populare, precum „Vocea României”. Ce părere are Horia Moculescu despre show-ul de la Pro TV?

Horia Moculescu, părere categorică despre „Vocea României” / foto: colaj Click!
Horia Moculescu, părere categorică despre „Vocea României” / foto: colaj Click!

Într-un interviu recent, Horia Moculescu, în vârstă de 87 de ani, a declarat cu sinceritate că nu este un fan al show-ul de la Pro TV, „Vocea României”. Mai exact, întrebat de ce nu ar încuraja-o pe fiica sa, Nidia, să participe la emisiunea de talente, acesta a oferit un răspuns categoric.

Marele compozitor este de părere că adevăratele concursuri de muzică, precum Festivalul de la Mamaia, aveau cu totul alt scop: să descopere și să prezinte lumii noi talente. În schimb, consideră că „Vocea României” nu este despre talente, ci despre distrarea juriului și a publicului.

Horia Moculescu: „Aia este o emisiune făcută pentru...”

Aia este o emisiune făcută pentru juriu, nu despre talente. Ce nume mari s-au lansat după astfel de emisiuni? Când s-a inventat Mamaia, exceptând-o pe Loredana, nu cred că s-au mai lansat apoi 2-3 cântărețe după astfel de concursuri. Nidia a mers fără să îmi spună la concursul de muzică ușoară «Aurelian Andreescu», și încă unul, și mi-a spus că îi ajunge. Ea știe ce înseamnă o preselecție, niciun concurs nu își propune nimic, este doar pentru divertisment. Eu mă uit la Vocea României cu Nidia doar când mă sună vreun prieten și îmi semnalează că pe scenă este o voce foarte bună, atât”, a spus Horia Moculescu, pentru cancan.ro.

De asemenea, acesta a dezvăluit că, deși mulți consideră că ar fi un tată exigent, compozitorul este un părinte foarte devotat și mândru de drumul ales de fiica lui: „Nidia și acum locuiește cu mine, ne înțelegem foarte bine. Ea știe spaniolă și engleză, are un curs intensiv de machiaj, face bani și din asta, și din muzică, bani pe care îi cheltuie pe ce vrea, deși îi plac mult vacanțele”, a mai spus Horia Moculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net