Marina Almășan intră în războiul audiențelor cu „Vocea României”! Dan Helciug e ajutorul ei, în competiția sexelor de la TVR 2: „Dacă l-aș fi întâlnit acum 30 de ani...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marina Almășan recunoaște, cu două zile înainte de difuzarea în direct a emisiunii ei, „Rivalii” (TVR 2), concepută ca o competiție a sexelor, că are mari emoții. Cu atât mai mult cu cât intră în războiul audiențelor cu „Vocea României” (PRO TV), concurs greu de învins, dar nu imposibil. Exclusiv pentru Click!, Marina Almășan ne-a vorbit despre „Rivalii”, care revine, vineri, de la ora 20.00, pe micile ecrane. Iar la adresa colegului ei de prezentare, solistul Dan Helciug, mai înalt decât ea cu peste 30 de cm, are numai cuvinte de laudă. 

Marina Almășan: „Am emoții!”

De vinerea aceasta, Marina Almășan revine, de la ora 20.00,  în direct, la TVR 2, după ani și ani de ediții înregistrate. Vedeta de televiziune ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre noua provocare. Specializată, încă din anii ‘90,  în show-uri transmise în direct, Marina Almășan revine la divertismentul live, pe care televiziunea publică nu-l mai experimenta de ani de zile:

„Recunosc să am emoții, pentru că lumea și-a cam ieșit din mână. Una este să transmiți în direct talk-show-uri, în care invitații stau pe loc și vorbesc, cadrele sunt fixe și aproape totul e previzibil și alta e să fii în direct, cu programe complexe, cu zeci de suflete implicate și în care dialogurile spontane se îmbină cu muzica, momentele de umor, concursurile live, intervențiile publicului, legăturile directe, în casele românilor”. 

Ce spune despre realizarea emisiunii în direct:

„Doar 70-80% din show-urile live sunt previzibile și regăsibile în desfășurător. Restul e supus Neprevăzutului! În plus, transmisiile directe reprezintă, cred eu, adevărata televiziune: ele sunt măsura unei impecabile organizări, a profesionalismului, a spontaneității, a vitezei de reacție în situații neprevăzute.

Sunt calități necesare tuturor celor câteva zeci de persoane implicate, și mă refer aici și la invitați, dar și la echipa de realizare. Intrăm pe un spațiu concurențial acerb, dar sper să ne desprindem cu succes din „amorțeala” ultimilor ani și să începem să le reamintim românilor de emisiunile de altădată”.

Despre Dan Helciug, mult mai înalt decât ea: „Ăsta e chiar un mic impediment estetic!”

Marina îl laudă pe Dan Helciug, colegul ei de prezentare, la „Rivalii”:

„Cu Helciug  nu mi-e teamă să pornesc nici în această nouă „aventură”. Când l-am ales să-mi fie alături, am făcut-o nu pentru că e atât de înalt, cu vreo 30 de cm, ăsta e chiar un mic impediment estetic!, ci pentru că eu chiar cred în talentul său, în înțelepciunea sa, în spiritul ludic și mai ales în capacitatea de a rezona cu mine.

Sunt unul din foarte puținii moderatori care, din proprie inițiativă, acceptă „să împartă gloria” cu alte vedete. De regulă, cuplurile de prezentatori de pe piață au fost „impuse” de directorii de program. Pe mine mă fascinează să am un partener de „aventură televizată”! Dacă știi să-ți alegi bine partenerul, acest lucru poate fi in beneficiul programului, poate amplifica dinamica lui, sarea și piperul.

În lunga mea prezență pe ecran, l-am împărțit pe acesta din urmă doar de câteva ori. Primul și cel mai drag mie partener a fost marinarul Simbad, de pe Arca Marinei. Eugen Cristea mi-a fost, de altfel, alături, ca personaj, și în câteva Ceaiuri de la ora 5. Apoi au fost, mult mai târziu, Mihai Gruia Sandu ( la emisiunea „Bun de tipar”), Mircea Radu și Claudiu Bleonț ( la „Femei de 10, Bărbați de 10”) și, in fine, Dan, la „Rivalii””.

Ce temeri are?

Marina se vede nevoită să se adapteze noului program de filmare:

„Temerea mea, legată de formatul de seară, este că bioritmul îmi va da un pic de furcă: eu sunt foarte diurnă, mă trezesc la 6.00 dimineața și tot dimineața este perioada mea cea mai productivă. Către seară, mă cam lasă motoarele. Așa că…încrederea mea este în adrenalină, ea va face minuni, sper, astfel încât genericele de final de la ora 22.00 să mă prindă încă efervescentă!”.

Cum se înțelege cu Dan Helciug: „Mă suportă!”

Marina Almășan are însă un ajutor de nădejde, la cârma emisiunii, pe Dan Helciug:

„Legat de Dan, ne înțelegem din priviri și, ceea ce e mai important, mă suportă! Nu-i ușor, pentru că eu, fiind și producătorul programului, sunt obsedată ca totul să iasă ca în planurile mele, drept pentru care devin extrem de pretențioasă și riguroasă, în fiecare fază a producției, inclusiv în cea finală, a filmării.

Iar acolo suntem eu și Dan. Eu, cu nervii mei, mascați de zâmbet, Dan - răbdător și docil. E un băiat tare bun, dacă l-aș fi întâlnit acum 30 de ani, m-aș fi îndrăgostit de el! Este citit, profund, analitic, este sensibil, are un umor de calitate și este foarte bine crescut.
Sunt sigură că vom face echipă bună și în acest sezon, și noi între noi, dar și împreună cu ceilalți coechipieri: psihologul Matei Stănculescu (fiul regretatului folkist Doru Stănculescu), și tinerii comoderatori Costin și Raluca”.
 

Totul despre emisiunea „Rivalii”

Vedeta de televiziune ne-a vorbit și despre conținutul valoros al emisiunii, despre subiectele care vor fi discutate, lăsându-se chiar și cu scântei, pe platourile de filmare:

„Va fi, așadar, o emisiune cu public, cu invitați unul și unul, rivalitatea mutându-se, în acest sezon, între cele două sexe. Cum este privită lumea în care trăim, de către bărbați și femei? Care este perspectiva unora și a altora, asupra unor probleme de viață? Cum văd același lucru bărbații, față de femei?

De aici se vor naște lupta sau consensul, o confruntare spumoasă, care va face deliciul telespectatorilor. Vom intra abundent, pe video, în legătură cu românii și vom împărți premii în stânga și-n dreapta! Și, cea mai mare satisfacție a mea: toate costurile directe, legate de această emisiune, sunt suportate din finanțări exterioare!

Nu-ți spun ce bucurie imensă simțeam, ori de câte ori companiile accesate de mine îmi spuneau „Desigur că vă sprijinim, doamna Marina! Vă prețuim foarte mult și ne plac mult programele pe care le faceți!”.

Reînvie concursul cu premii de la „Ceaiul de la ora 5”

În plus, Marina Almășan readuce pe micul ecran și un concurs atât de îndrăgit de telespectatori: 

„Încă o picanterie! Voi reînvia, în acest program, cel mai gustat concurs pe care îl practicam, în anii ‘90, și eu, la „Ceaiul de la ora 5” și când eram în echipa lui Mihai Tatulici, la „Veniți cu noi pe programul 2!”, concursul „Cine ajunge primul”.

O companie românească de frigidere și combine frigorifice va oferi câte o combină frigorifică, în fiecare ediție, acelui bucureștean, care, urmărind transmisia directă, va raspunde apelului meu de a ajunge, în timp real, la TVR, cu un anume lucru, solicitat de mine, solicitarea variind de la o ediție la alta! Primul venit va intra în emisie, după care va pleca acasă, cu combină frigorifică în spinare!”, a mai spus Marina Almășan, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net