Kira, fata lui Gică Hagi, își face apariția pe Netflix. Când are premiera serialul românesc pe platforma de streaming

Ultima actualizare:

Se pare că Ianis nu este singura vedetă din familia Hagi. Un serial românesc își va face debutul pe Netflix, iar în el va juca și Kira, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi. Când va putea fi urmărit serialul de abonații platformei de streaming?

Kira Hagi va apărea pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay
Kira Hagi va apărea pe Netflix / foto: colaj Instagram/Pixabay

Vești excelente pentru fani! „Lia – soţia soţului meu”, serialul românesc realizat de Ruxandra Ion pentru Antena 1, își va face debutul pe Netflix. Protagoniștii serialului sunt Ana Bodea, Ştefan Floroaica și Ioana Blaj, însă, o include printre actori și pe Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Kira, în vârstă de 28 de ani, se pare că și-a ales o carieră într-un domeniu opus față de cel în care a făcut performanță tatăl său și în care evoluează și fratele său, Ianis.

„Lia – soţia soţului meu” a debutat în ianuarie 2022 la Antena 1, iar acum se pregătește pentru sezonul patru, care va fi și ultimul și care va avea premiera în această toamnă. Serialul este, de fapt, o adaptare după producția turcească „Asla Vazgecmen” („Niciodată nu renunţ” n.r), difuzată în Turcia, dar și în România pe postul Happy Channel.

Când va avea premiera pe Netflix serialul „Lia – soţia soţului meu”

Nu ȋmi vine să cred că se fac deja doi ani de când am pornit această poveste frumoasă numită Lia. Însă orice poveste trebuie să aibă şi un final! Deşi atunci când am pornit la drum cu acest proiect am creionat trei sezoane, când am văzut cu toţii cum a fost primit, ni s-a cerut şi un al patrulea sezon”, spunea cu ceva timp în urmă Ruxandra Ion, potrivit paginamedia.ro.

Producția românească va fi disponibilă pe platforma de streaming Netflix începând cu data de 7 august, iar abonații vor putea urmări primele trei sezoane. Kira Hagi o joacă pe Mira Bădescu, o tânără şi talentată avocată, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj). 

Din distribuție fac parte și alte nume cunoscute, precum Andrei Voicu, Ilinca Goia, Doiniţa Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Vlad Gherman, Carmen Ionescu, Bebe Cotimanis, Mara Oprea. Fanii așteaptă acum cu nerăbdare sezonul 4, care se anunță a fi unul plin de surprinze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net