Cum arată iubitul Kirei Hagi? Îmbrățișări fierbinți în timpul meciului de pe Allianz Arena! Ianis și-a spart capul înainte de nuntă

Iubire mare în tribunele stadionului Allantz Arena, la meciul României cu Olanda. Kira Hagi a fost surprinsă, în premieră, îmbrățișându-se cu iubitul, în văzul lumii, la meciul fratelui său, Ianis, care și-a spart capul pe teren, chiar înainte de nuntă. 

Kira Hagi (28 de ani) s-a aflat și ea, marți seară, în tribune pe Allianz Arena la meciul de foc dintre România și Olanda, terminat cu scorul de 3-0 pentru selecționata Portocalei Mecanice.

Kira Hagi, în tandrețuri cu iubitul în tribunele Allintz Arena, la meciul România-Olanda 

Fiica lui Gică Hagi a venit să-și susțină fratele la München, dar nu singură. Kira a furnizat surpriza de pe Allianz Arena. Deși  România a suferit o înfrângere în meciul din optimile Campionatului European 2024, Kira a apărut fericită, în premieră în public, în brațele iubitului ei, un brunet focos. 

Cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat și s-au gigiulit fără rezerve în văzul lumii, chiar înainte să înceapă partida de pe Allianz Arena, semn că nu mai are mult nici Kira până la nuntă.

La tribuna 1, lângă  Kira și iubitul ei, s-au mai aflat mama acesteia, dar și soția lui Ianis, frumoasa Elena Tănase, și fata lui Gică Popescu, Maria.

Kira și iubitul au stat îmbrățișați minute bune și au făcut apoi poze de grup cu restul rudelor, prezente pe stadion. Este pentru prima dată când Kira apare în public alături de iubitul ei și chiar face risipă de gesturi tandre. 

Kira este actriță și pictoriță talentată

Kira, fiica lui Gică Hagi, este actriță, iar tatăl ei celebrul Gică Hagi a încercat cât a putut să nu-și expună copiii și să-și țină departe familia de ochii presei. 

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort

E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, spunea Kira Hagi, pentru revista Unica.

În vârstă de 28 de ani, Kira a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”. 

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia “Rădăcini”, care se adaugă celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021). 

Kira joacă și în serialul „Lia”, de la Antena 1, unde o interpretează pe Mira Bădescu.

Ianis Hagi s-a accidentat în minutul 2 al meciului cu Olanda astea:Facebook
Ianis Hagi s-a accidentat în minutul 2 al meciului cu Olanda astea:Facebook

Ianis Hagi și-a spart capul înainte de nuntă!

Ianis Hagi (25 de ani) și-a spart capul în minutul 2 al partidei dintre România și Olanda, din optimile de finală are EURO 2024, chiar în fața familei sale, aflată în frunte cu Gică Hagi, în tribunele Allianz Arena.

„Prințul” a fost lovit cu cotul în cap de olandezul Denzel Dumfries (28 de ani), în careu și a început să sângereze. Ianis a fost transportat, după finalul partidei în care România a pierdut cu scorul de 3-0 in fața reprezentativei Olandei, la spital pentru un control amănunțit la cap.

„Nu m-am speriat la accidentarea lui Ianis, face parte din joc, fiind un sport de contact”, a declarat ”Regele” la finalul partidei, potrivit de PRO TV. 

Ianis Hagi se căsătorește cu Elena Tănase pe 14 iulie Foto: Instagram
Ianis Hagi se căsătorește cu Elena Tănase pe 14 iulie Foto: Instagram

Când are loc nunta „Prințului”Ianis cu frumoasa Elena Tănase?

România a abandonat, marți seară, lupta de la EURO 2024, după înfrângerea suferită cu Olanda. Acum, Ianis se pregătește de nunta cu frumoasa Elena Tănase, care este programată pe 14 iulie, chiar în ziua în care va avea loc finala EURO 2024.

Nunta va avea loc în Constanţa, la malul mării, iar în localul de lux sunt aşteptaţi nu mai puţin de 500 de invitaţi.

Ianis și Elena au făcut cununia civilă chiar în prima zi de Crăciun, anul trecut, şi au avut peste 200 de invitaţi de gală la petrecerea selectă desfășurată la un restaurant din Nordul Bucureștiului, printre care şi Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net