VIDEO. Moment neprețuit între Gică Hagi și fiica lui, Kira. Surpriza pregătită după premiera de la TNB

Ultima actualizare:

În fața unei săli pline de la Teatrul Național București și sub privirile unui tată mândru, Kira Hagi (27 de ani) a debutat într-o nouă piesă „Sistemul Perfect”. A jucat alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu, un cuplu atât pe scena, cât și în viață reală, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vîjeu. În sala ocupată până la ultimul scaun s-au aflat și părinții Kirei, Gică și Marilena Hagi. Fiica celebrului Hagi a jucat în numerose piese de tetru și filme pentru televiziune și cu toate acestea părinții ei au fost foarte emoționați să își vadă fiica pe scenă.

Marilena și Gheorghe Hagi, emoționați la premiera fiicei lor, Kira jpeg

Publicul s-a ridicat în picioare

Piesa de teatru „Sistemul Perfect”, în regia lui Toma Enache, cu Kira Hagi în distribuție, a avut premiera la Teatru Național din București, pe 7 noiembrie. Nu este prima colaborare dintre Toma și Kira, cei doi au lucrat și la „Între chin și amin”, filmul cu întâmplări reale din Fenomenul Piteşti.

Piesa „Sistemul Perfect” a fost pusă în scenă pentru prima dată la Berlin în 1892. O adaptare în engleză, „His Little Dodge”, a fost prezentată la Londra, în 1896, rulând 81 de reprezentații. Aceeași versiune a fost dată la New York în anul următor de compania lui Edward E. Rice.

Prestația actorilor a ridicat publicul în picioare, la finalul piesei. Kira a avut parte de o surpriză.

Gică Hagi a urcat pe scena TNB pentru Kira

La finalul piesei, în timp ce actorii mulțumeau publicului, Kira a avut o reacție de fericire pură când și-a văzut tatăl urcând pe scenă. Gheorghe Hagi și-a felicitat fiica direct pe scenă și cei doi s-au îmbrățișat în aplauzele spectatorilor prezenți în sală.

Fiica lui Gică Hagi a fost foarte fericită când și-a văzut pe tatăl ei pe scenă și ulterior a împărtășit momentul prietenilor pe rețele sociale. Kira a postat pe contul ei de Instagram un clip video alături de Hagi, în descrierea căruia a scris ”După premieră...”.

Conform tnb.ro, o adaptare cu numele „Sistemul lui Monsieur Rebadier” a fost oferită publicului în SUA, în 1979, cu Roderick Cook în rolul lui Ribadier. Iar în 2019, „Where There's a Will”, a fost prezentată într-un turneu britanic având semnată regia de marele regizor britanic Sir Peter Reginald Frederick Hall.

Următorul spectacol va fi la Brașov pe 28 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net