Kira Hagi şi Vlad Gherman, cel mai nou cuplu din televiziune

Bucurie mare pentru fanii celor doi! Kira Hagi și Vlad Gherman formează cel mai nou cuplu din televiziune. Vor juca împreună în noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1.

Kira Hagi şi Vlad Gherman, cel mai nou cuplu din televiziune, în serialul Lia, de la Antena 1
Kira Hagi şi Vlad Gherman, cel mai nou cuplu din televiziune, în serialul Lia, de la Antena 1

Fiica lui Gheorghe Hagi este una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație, în timp ce Vlad Gherman este deja un nume consacrat când vine vorba despre serialele românești.

Iată și: VIDEO Kira, fiica lui Gică Hagi, în același film cu Michelle Obama

Kira Hagi şi Vlad Gherman, cel mai nou cuplu din televiziune

După succesul fabulos înregistrat de serialul Adela, echipa de la Antena 1 pregătește un nou proiect. Kira și Vlad vor juca rolurile Mira și Andi. Fiica lui Gică Hagi se declară pregătită pentru această nouă provocare artistică. Ea o va interpreta pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a abandonat pe Otilia (Ilinca Goia) și pe Alice.

Mira este o avocată tânără și talentată, care reușește să îi câștige încrederea lui Petru (Ștefan Floroaica).

Iată și: Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată pentru Vlad Gherman: «Îmi invadează spațiul personal!»

“Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a dezvăluit Kira Hagi, conform Antena 1.

În strânsă legătură cu Alice, telespectatorii îl vor putea cunoaşte şi pe Andi (Vlad Gherman). El îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice (Ioana Blaj). În ultimii ani, Andi a studiat la Londra, unde a prins gustul vieţii de noapte. Când se întoarce acasă, familia sa îl descoperă complet transformat şi cu un look în concordanţă cu schimbările din viaţa lui.

“Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Nu vreau să dau prea multe din casă despre Andi, dar ce vă pot spune este că e un personaj care mă provoacă.

Deşi golan, Andi este un tip inteligent, care ştie exact ce vrea să obţină şi care se luptă pentru acel ceva până va reuşi să pună mâna pe acel lucru. Andi îşi iubeşte enorm sora, pe Alice, şi o va proteja indiferent dacă asta va însemna să destrame prietenii sau relaţii. V-am făcut curioşi? Abia aştept să vedeţi ce vă pregătim!”, a dezvăluit Vlad Gherman despre personajul său, Andi Bădescu.

Cine este Kira Hagi

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, acolo unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”. În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, dar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei.

La finalul lunii octombrie, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia “Rădăcini”, care se adaugă celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

Cine este Vlad Gherman

Absolvent al U.N.A.T.C. şi prezentator al emisiunii CulTour, de la Happy Channel, Vlad Gherman şi-a început cariera ca membru-fondator al trupei Lala Band. Odată cu proiectul Pariu cu viaţa şi-a descoperit pasiunea pentru actorie. Ulterior a putut fi urmărit în serialele Când mama nu-i acasă, O grămadă de caramele (Happy Channel), Fructul Oprit, Sacrificiul şi Adela (Antena 1).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
Mihai Petre e1627449427429 webp
cub denise rifai png
serial wednesday jpg