Ce a decis Elena, după nunta cu Ianis Hagi. Gestul făcut de mireasă, la scurt timp de la eveniment

Ianis şi Elena Hagi au fost protagoniștii celui mai așteptat eveniment din lumea mondenă! Cei doi s-au cununat religios duminică, pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti, continuând petrecerea la Domeniul Ştirbey. Cum atenția a fost îndreptată asupra lor, nu s-a putut trece cu vederea gestul făcut de mireasă la doar scurt timp după căsătorie. 

Elena și Ianis Hagi / foto: Social media
Elena și Ianis Hagi / foto: Social media

Elena Hagi a trăit cu intensitate fiecare clipă a nunții cu internaționalul român și a simțit nevoia să facă mici modificări pe rețelele de socializare. Ce a apărut pe conturile de socializare ale tinerei, la doar câteva ore după nunta cu Ianis Hagi. 

Ce a făcut Elena Hagi imediat după nuntă

Elena a fost dintotdeauna o persoană destul de discretă, cu toate că la scurt timp după căsătoria cu fiul lui Gică Hagi numărul urmăritorilor de pe Instagram a explodat. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că tânăra și-a mutat profilul de pe privat, pe public. 

După cununia civilă cu fiul „Regelui”, din ziua de Crăciun a anului trecut, Elena Hagi era urmărită pe Instagram de mai puţin de 500 de persoane, întrucât contul era privat. După nuntă, ea a postat mai multe fotografii și a strâns peste 65.000 de aprecieri şi peste 370 de comentarii.

Elena, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi 

Nora lui Gică Hagi a mărturisit în fața camerelor de luat vederi faptul că își iubește foarte mult soțul și căsătoria a reprezentat pentru ea un vis devenit realitate. 

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi, în exclusivitate pentru Antena 1.

„Este tot ce ne-am dorit, a ieşit totul perfect, exact aşa cum ne-am dorit. Ne sărbătorim pe noi, familiile noastre. Am avut de mici copii, de toate, n-am putut să ne plângem niciodată de nimic. Ne dorim ca invitaţii să se simtă bine.

O să avem muzică pentru toată lumea, muzică diversificată. Sunt ca după prima repriză (n.r.: râde), dar aici o să fie şi prelungiri, şi penalty-uri, mi-e să nu fie chiar două meciuri la rând.

Fiecare e un moment unic, nu am mai trecut printr-un astfel de moment, să fim noi persoanele principale. Ne-a plăcut fiecare secundă, fiecare moment, de la sunetul alarmei de dimineaţă până la fluierul de final de la Pindu.

(n.r. planuri pentru luna de miere) Deocamdată nu. Eu încă nu ştiu când voi fi chemat. În mare ştiu, sunt într-o comunicare cu cel de la club. Vrem să trăim fiecare secundă”, a spus şi Ianis Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net