Lady Gaga, noua față a celebrei Harley Quinn? Detalii neștiute despre Joker 2

Ultima actualizare:

Lady Gaga se pare că va ajunge pe marile ecrane, deoarece aceasta ar putea juca rolul lui Harley Quinn în următorul film Joker.

Potrivit publicației Hollywood Reporter, Gaga se află pe lista de potențiali actori ce ar putea ajunge în pielea lui Harley Quinn, fostul doctor de psihiatrie de la Azilul Arkham, care și-a făcut frecvent apariția în vechile benzi desenate, filme și seriale drept iubita și partenera criminalului Joker. 

Te-ar mai putea interesa și: Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Grammy. Lady Gaga, rafinament în alb și negru, Dua Lipa, îndrăzneață într-o ținută vintage

Lady Gaga, noua Harley Quinn

În 2016, Margot Robbie a jucat acest personaj în filmul care urma să fie apreciat de critici din toată lumea și de publicul larg - Suicide Squad. Performanțele ei au fost atât de bune încât a continuat și în 2021, în a doua parte a filmului. 

Versiunea lui Harley Quinn realizată de Robbie a fost atât de apreciată încât personajul a fost figura centrală a filmului Birds of Prey, realizat în 2020. 

Citește și: Globurile de Aur 2022: Lady Gaga, nominalizată pentru rolul din "House of Gucci". Lista completă

Așadar, rolul potențial jucat de Lady Gaga este o surpriză pentru toată lumea. Din cauza realizărilor din filmele trecute, Margot Robbie devenise figura reprezentativă a celebrului doctor psihiatru din Gotham. 

Totuși, și Lady Gaga este o alegere foarte bună, deoarece are un palmares de invidiat, primind o nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță în filmul A Star Is Born, dar și un premiu Bafta și un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriță în House of Gucci

Joker 2, un musical?

Până acum, nu există detalii despre povestea din al doilea film Joker, dar publicația citată anterior a amintit că Joker 2 se va desfășura într-un alt univers față de versiunea jucată de Margot Robbie. Probabil, filmul se va concentra pe relația distantă a lui Joker cu alte personaje ce au fost întâlnite în serie. 

De asemenea, se pare că Joker 2 va fi mai mult un... musical, un film în care emoția este transmisă prin intermediul cântecelor. Totuși, nu există mai multe detalii despre o asemenea abordare din partea regizorilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net