Lady Gaga, noua față a celebrei Harley Quinn? Detalii neștiute despre Joker 2

Lady Gaga se pare că va ajunge pe marile ecrane, deoarece aceasta ar putea juca rolul lui Harley Quinn în următorul film Joker.

stanga
dreapta
1 lady gaga jpg jpeg
5 lady gaga jpg jpeg
7 lady gaga jpg jpeg
lady gaga
lady gaga 1 jpeg
lady gaga
Lady Gaga in revista Vogue foto instagram

Potrivit publicației Hollywood Reporter, Gaga se află pe lista de potențiali actori ce ar putea ajunge în pielea lui Harley Quinn, fostul doctor de psihiatrie de la Azilul Arkham, care și-a făcut frecvent apariția în vechile benzi desenate, filme și seriale drept iubita și partenera criminalului Joker. 

Te-ar mai putea interesa și: Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Grammy. Lady Gaga, rafinament în alb și negru, Dua Lipa, îndrăzneață într-o ținută vintage

Lady Gaga, noua Harley Quinn

În 2016, Margot Robbie a jucat acest personaj în filmul care urma să fie apreciat de critici din toată lumea și de publicul larg - Suicide Squad. Performanțele ei au fost atât de bune încât a continuat și în 2021, în a doua parte a filmului. 

Versiunea lui Harley Quinn realizată de Robbie a fost atât de apreciată încât personajul a fost figura centrală a filmului Birds of Prey, realizat în 2020. 

Citește și: Globurile de Aur 2022: Lady Gaga, nominalizată pentru rolul din "House of Gucci". Lista completă

Așadar, rolul potențial jucat de Lady Gaga este o surpriză pentru toată lumea. Din cauza realizărilor din filmele trecute, Margot Robbie devenise figura reprezentativă a celebrului doctor psihiatru din Gotham. 

Totuși, și Lady Gaga este o alegere foarte bună, deoarece are un palmares de invidiat, primind o nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță în filmul A Star Is Born, dar și un premiu Bafta și un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriță în House of Gucci

Joker 2, un musical?

Până acum, nu există detalii despre povestea din al doilea film Joker, dar publicația citată anterior a amintit că Joker 2 se va desfășura într-un alt univers față de versiunea jucată de Margot Robbie. Probabil, filmul se va concentra pe relația distantă a lui Joker cu alte personaje ce au fost întâlnite în serie. 

De asemenea, se pare că Joker 2 va fi mai mult un... musical, un film în care emoția este transmisă prin intermediul cântecelor. Totuși, nu există mai multe detalii despre o asemenea abordare din partea regizorilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png