Laura Eremia, finalistă „Chefi fără limite”: «Cu doi dintre concurenți am devenit prietenă bună»

Ultima actualizare:

Experiența „Chefi fără limite’’ a fost de neuitat pentru concurenții show-ului culinar. Ba mai mult, unora dintre partipanți li s-a schimbat viața într-un mod în care nu s-ar fi așteptat.

Laura Eremia
Laura Eremia

Emisiunea „Chefi fără limite’’ a îmbinat cultura, istoria, dar și esențele Greciei și le-a făcut concurenților o experiență minunată. S-au legat prietenii, au fost rivalități, concurenții au trecut prin probe de foc ce le-au pus răbdarea la încercare, însă, toate acestea i-au făcut să fie și mai puternici.

Reporterii Click! au dorit să afle mai multe detalii despre cum li s-a părut participe la acest show, astfel că au discutat cu Laura Eremia cea care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, singura prezență feminină din concurs care a ajuns în finală. 

Laura Eremia, impresii despre emisiunea care i-a schimbat viața

Click! a dorit să afle cum a fost pentru Laura să „lupte’’ pentru marele premiu în finală, cu doi bărbați, de unde are pasiunea pentru gătit, cu cine a păstrat legătura din concurs, dar și cum a fost colaborarea cu chef Bontea.

Ce ar trebui să știe publicul despre Laura? Ce este important de știut și poate nu s-a aflat, despre tine, în emisiune?

Sunt mama a trei copii minunați, am un business unde producem mâncare și prajituri fără zahăr și cu putini carbohidrați pentru persoane atente la dieta sau care au anumite probleme alimentare. Sunt pasionată de ceea fac și cred că asta se vede în perseverența cu care fac lucrurile.

De unde pasiunea pentru bucătărie?

Inspirația pentru gătit vine cumva din familie, pentru ca la noi s-a gătit tot timpul, bunicile mele găteau, mama mea gătește foarte bine. Curajul de a face din asta o meserie a venit însă acum câțiva ani, inspirată și de emisiunile de gătit de la TV care mi-au făcut „pofta” să învăț să gătesc profesionist.

Cum te-ai hotărât să participi la Chefi fără limite’’?

Nu a fost neapărat o hotărâre, mai degrabă soțul meu m-a înscris și m-a pus în fata faptului împlinit. Mie personal mi-a fost teama să plec pentru o perioadă așa lungă, pentru că nu am plecat niciodată de lângă cei trei pitici mai mult de 2 zile până atunci.

Cum a fost experiența din emisiune?

Mi-a plăcut la nebunie experiența, combinația dintre aventură și cooking s-a dovedit să fie rețeta perfectă pentru aproape două luni de competiție. Mi-am dat seama că limitele sunt ceva foarte relativ, iar atunci când zici că nu mai poți, de fapt mai poți un pic.

Cum te-ai simțit în finală?

În finală m-am simțit minunat, a fost ceea ce mi-am dorit de la început, să gătesc în finala alături de prietenii mei Istvan și Nobo. Pentru mine asta a însemnat cu adevărat competiția - prietenie și fair play.

Ai crezut că o sa ajungi atât de departe? Te-ai văzut câștigătoare?

La început nu, însă pe parcursul etapelor am început sa îmi doresc foarte mult să ajung până în finală pentru a mă bucura de experiență. Chiar am spus la un moment dat, în timpul finalei, când colegii mei au văzut că sunt foarte calma și focusată, că am alergat ca nebuna 10 etape tocmai ca să mă bucur de experiența finalei. Pentru mine acesta a fost marele câștig și obiectivul pe care mi l-am pus.

Ajutoarele din finală, colegii tăi, au fost de nădejde, ai simțit că te poți baza pe ei?

M-am bucurat ca l-am avut pe Francisc în echipă, pentru că pe parcursul emisiunii ne-a demonstrat că poate fi un bun prieten, foarte fair play și un suport emoțional foarte bun. El a compensat lipsa experienței în bucatarie prin atitudinea plină de compasiune și atenție fată de toți colegii lui. Dani m-a ajutat la cooking, a respectat întocmai ce am discutat și s-a dovedit un coechipier de nădejde.

Cum te înțelegi cu cei doi colegi cu care ai luptat’’ în marea finală?

Nobo și Istvan au devenit doi dintre cei mai buni prieteni ai mei. Țin la ei enorm și chiar ne dorim să facem proiecte împreună, pentru că avem o chimie fantastica în bucătărie iar când ne vedem nu putem sta serioși mai mult de 5 minute.

Laura colaborează cu anumiți colegi din emisiune și în prezent

Cum te-ai înțeles cu colegii, în general? Cu cine ai păstrat legătura după încheierea emisiunii? Colaborezi cu cineva?

Colaborez cu Iman (care deja e parte din familie), Becky și Carmen, toți mă ajuta la business-ul pe care l-am creat acum 4 ani. Cu Nobo și Istvan fac evenimente la care gătim toți trei și planificam și alte proiecte împreună. În rest, țin legătura cu toată lumea, ne vizitam oricând avem ocazia și ne susținem unii pe alții. Cumva, am format o familie în aceasta competiție.

Care a fost cel mai amuzant moment din emisiune?

Au fost extrem de multe momente amuzante, cel care-mi vine acum în minte este proba cu porcii, unde am alergat cu Francisc după 15 porci care aveau lipite pe codite niște litere grecești.

Care a fost cel mai dificil moment din emisiune?

A fost greu în etapa finală, în care a trebuit sa gătesc în fiecare zi în niște condiții extreme, vânt, frig, ploaie.

O întâmplare de care să-ți aduci aminte?

Îmi aduc aminte cu drag de momentele scurte de pauză în care râdeam și ascultam muzică cu oamenii din echipa de producție, pentru că au fost pentru noi ca o a doua familie.

Cum te-ai înțeles cu chefii?

Foarte bine, îi respect în egala măsură, însă bucuria cea mai mare a fost ca am făcut parte din echipa lui Chef Bontea, care este pentru mine o inspirație.

Cu Sorin Bontea cum a fost colaborarea? Mai păstrați legătura? Aveti planuri de alte colaborări?

Chef Bontea a fost un adevărat mentor pe tot parcursul emisiunii. Ne-a inspirat și ne-a provocat să ne depășim limitele, să fim creativi și să găsim rezolvări la situații ce păreau inițial greu de abordat. Ne-am mai văzut și după încheierea filmărilor.

Ai dorit să fii în echipa lui sau ai fi preferai altă echipă?

Mi-am dorit de la început sa fac parte din echipa lui Chef Bontea și mă bucur enorm ca m-a ales.

Oamenii te recunosc pe stradă? Cum este acest sentiment?

E ciudat ca oamenii mă saluta și mă opresc pe stradă să mă felicite. Nu sunt obișnuită cu asta, însă îmi face plăcere sa vorbesc cu ei.

Dacă ai putea ai repeta experiența? Ai schimba ceva la ceea ce ai făcut până acum?

Nu aș schimba nimic, pentru mine a fost o experiență fantastică ce mi-a dat și mai mult curaj sa lupt pentru lucrurile pe care mi le doresc și pentru ideile în care cred.

Mai ai în plan participarea la vreo emisiune?

Momentan nu, însă pregătesc proiecte de cooking care sper să vă placă.

Emisiunea „Chefi fără limite'' a fost filmată în Grecia și a spus povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule. Show-ul a ținut pasionații de bucătărie lângă televizioare și i-a făcut pe concurenți să-și depășească limitele, cu fiecare probă. Emisiunea a fost prezentată de Irina Fodor, iar cei trei chefi ce s-au luptat pentru a câștiga, au fost Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net