Mama lui Smiley spune adevărul despre relația cu Gina Pistol. Ce fel de noră e prezentatoarea de la MasterChef

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și se bucură de familia pe care o au, alături de fiica lor, Josephine. Cu toate acestea, mama lui Smiley a făcut o declarație despre relația pe care o are cu nora sa. 

Smiley alături de mama, tatăl și fratele său / foto: Social media
Smiley alături de mama, tatăl și fratele său / foto: Social media

Smiley și Gina s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, moment de maximă fericire pentru mama artistului. Cu această ocazie, Ioana Maria a mărturisit emoțiile pe care le-a trăit.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam! Cel mai frumos moment pentru mine a fost când au spus DA.” - a spus aceasta, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cum se înțelege Gina Pistol cu soacra sa 

Mama lui Smiley a mărturisit că are o relație bună cu nora sa și că și-ar dori ca pe viitor să devină și mai apropiate. 

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică.”

De asemenea, Ioana Maria a mai mărturisit faptul că venirea pe lume a nepoatei sale a fost un moment de maximă fericire. 

„Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți.”

Ce mesaj le-a trimis Ioana Maria celor doi îndrăgostiți 

Ioana Maria a mărturisit că își dorește ca fiul și nora ei să aibă o viață plină de liniște și fericire. De asemenea, i-a sfătuit să păstreze mereu „legile divinității”. 

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața.”

Smiley: „Mă echilibrează foarte tare”

Artistul se declară un bărbat fericit. În trecut, în podcastul lui Damian Drăghici, Smiley vorbea cu mare drag nu doar despre relația cu Gina Pistol, ci și despre cum este ea ca femei, soție și mamă. 

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac.

Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră”, a spus Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net