Maraton de filme Disney la PRO TV, ├«n ultima zi a vacan╚Ťei de iarn─â

8 ianuarie 2022

Duminic─â, 9 ianuarie, ├«n ultima zi a vacan╚Ťei de iarn─â, copiii, dar ╚Öi adul╚Ťii se pot delecta cu cele mai frumoase produc╚Ťii Disney. PRO TV difuzeaz─â 5 filme de v─âzut cu toat─â familia.

În inima pădurii jpg

├Än premier─â, pe 9 ianuarie, PRO TV celebreaz─â ultima zi de vacan╚Ť─â a elevilor din ciclul primar cu unele dintre cele mai iubite filme produse de Disney. Copiii, mici ╚Öi mari, se pot str├ónge ├«n fa╚Ťa televizoarelor pentru a tr─âi momentele din cea mai frumoas─â perioad─â a vie╚Ťii ╚Öi a-╚Öi crea noi amintiri al─âturi de cei dragi!

9 ianuarie, ora 10.15, ÔÇ×Prin╚Ťesa ghe╚ŤiiÔÇŁ

Maratonul ├«ncepe la 10:15 cu renumitul film ÔÇ×Ice PrincessÔÇŁ (ÔÇ×Prin╚Ťesa ghe╚ŤiiÔÇŁ), care v─â va transpune direct ├«n lumea patinajului.

Ziua de duminic─â le va aduce z├ómbetul pe buze tuturor, av├ónd ├«n vedere c─â pove╚Ötile pentru copii st├órnesc buna dispozi╚Ťie ├«n mod garantat. Fie c─â vor s─â le ofere o bucurie celor mici sau ei ├«n╚Öi╚Öi vor s─â ├«╚Öi aduc─â aminte de momentele copil─âriei, toat─â lumea este a╚Öteptat─â pe PRO TV.

9 ianuarie, ora 12.15, ÔÇ×├Än inima p─âduriiÔÇŁ

Imediat dup─â "Prin╚Ťesa ghe╚Ťii", v─â ve╚Ťi ├«nt├ólni cu cele mai cunoscute personaje Disney: Cenu╚Ö─âreasa, Rapunzel, Jack (din Jack ╚Öi vrejul de fasole) ╚Öi Scufi╚Ťa Ro╚Öie, ├«n musicalul ÔÇ×Into the WoodsÔÇŁ (ÔÇ×├Än inima p─âduriiÔÇŁ).

9 ianuarie, ora 14.45, ÔÇ×Bona de la for╚Ťele specialeÔÇŁ

Doza de comedie o ve╚Ťi putea lua din ÔÇ×The PacifierÔÇŁ (ÔÇ×Bona de la for╚Ťele specialeÔÇŁ). Amuzamentul situa╚Ťiei este oferit ├«n special de personajul principal, Wolf (rol interpretat de Vin Diesel), care, ├«n ciuda aspectului dur, se pricopse╚Öte cu meseria de d─âdac─â.

9 ianuarie, ora 16.45, ÔÇ×Cenu╚Ö─âreasaÔÇŁ

Dup─â-amiaz─â, toat─â familia se va putea bucura de una dintre cele mai ├«ndr─âgite pove╚Öti, ╚Öi anume ÔÇ×CinderellaÔÇŁ (ÔÇ×Cenu╚Ö─âreasaÔÇŁ), ├«ntr-un format contemporan ╚Öi inedit, ap─ârut ├«n 2015.

9 ianuarie, ora 20.00, ÔÇ×Cartea jungleiÔÇŁ

Seara nu se poate ├«ncheia mai frumos dec├ót cu faimoasa poveste ÔÇ×Jungle BookÔÇŁ (ÔÇ×Cartea jungleiÔÇŁ), care va ├«ncepe de la ora 20:00. Filmul ├«ntruchipeaz─â aventurile micu╚Ťului Mowgli, a c─ârui nara╚Ťiune nici nu mai are nevoie de prezentare.

├Änainte de a ├«i preg─âti pe cei mici de odihna de dinaintea re├«nceperii ╚Öcolii, nu rata╚Ťi, duminic─â, 9 ianuarie, pe PRO TV ╚Öi VOYO, unele dintre cele mai frumoase pove╚Öti create de Disney ├«n ultimii ani.

stanga
dreapta
Prin╚Ťesa ghe╚Ťii jpg
În inima pădurii jpg
Bona de la for╚Ťele speciale jpg
Cartea Junglei jpg
Cenușăreasa jpg
cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tj miles
image png
Dan Negru TVR jpg
andreea balan (2) jpg
iumor jpg
survivor2 png