Maraton de filme Disney la PRO TV, în ultima zi a vacanței de iarnă

Duminică, 9 ianuarie, în ultima zi a vacanței de iarnă, copiii, dar și adulții se pot delecta cu cele mai frumoase producții Disney. PRO TV difuzează 5 filme de văzut cu toată familia.

În inima pădurii jpg

În premieră, pe 9 ianuarie, PRO TV celebrează ultima zi de vacanță a elevilor din ciclul primar cu unele dintre cele mai iubite filme produse de Disney. Copiii, mici și mari, se pot strânge în fața televizoarelor pentru a trăi momentele din cea mai frumoasă perioadă a vieții și a-și crea noi amintiri alături de cei dragi!

9 ianuarie, ora 10.15, „Prințesa gheții”

Maratonul începe la 10:15 cu renumitul film „Ice Princess” („Prințesa gheții”), care vă va transpune direct în lumea patinajului.

Ziua de duminică le va aduce zâmbetul pe buze tuturor, având în vedere că poveștile pentru copii stârnesc buna dispoziție în mod garantat. Fie că vor să le ofere o bucurie celor mici sau ei înșiși vor să își aducă aminte de momentele copilăriei, toată lumea este așteptată pe PRO TV.

9 ianuarie, ora 12.15, „În inima pădurii”

Imediat după "Prințesa gheții", vă veți întâlni cu cele mai cunoscute personaje Disney: Cenușăreasa, Rapunzel, Jack (din Jack și vrejul de fasole) și Scufița Roșie, în musicalul „Into the Woods” („În inima pădurii”).

9 ianuarie, ora 14.45, „Bona de la forțele speciale”

Doza de comedie o veți putea lua din „The Pacifier” („Bona de la forțele speciale”). Amuzamentul situației este oferit în special de personajul principal, Wolf (rol interpretat de Vin Diesel), care, în ciuda aspectului dur, se pricopsește cu meseria de dădacă.

9 ianuarie, ora 16.45, „Cenușăreasa”

După-amiază, toată familia se va putea bucura de una dintre cele mai îndrăgite povești, și anume „Cinderella” („Cenușăreasa”), într-un format contemporan și inedit, apărut în 2015.

9 ianuarie, ora 20.00, „Cartea junglei”

Seara nu se poate încheia mai frumos decât cu faimoasa poveste „Jungle Book” („Cartea junglei”), care va începe de la ora 20:00. Filmul întruchipează aventurile micuțului Mowgli, a cărui narațiune nici nu mai are nevoie de prezentare.

Înainte de a îi pregăti pe cei mici de odihna de dinaintea reînceperii școlii, nu ratați, duminică, 9 ianuarie, pe PRO TV și VOYO, unele dintre cele mai frumoase povești create de Disney în ultimii ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net