INTERVIU Alina Pușcău: "Vin Diesel mi-a zis că am fost dragostea vieții lui". Adevăratul motiv pentru care l-a părăsit


  Vin Diesel și Alina Pușcău au rămas prieteni după povestea de amorfoto: GettyImages
Vin Diesel și Alina Pușcău au rămas prieteni după povestea de amorfoto: GettyImages

În așteptarea filmărilor pentru pelicula în care o va interpreta pe Sophia Loren în tinerețe, frumoasa Alina Pușcău a vorbit, pentru Click!, despre viața ei printre celebrități. Ce spune vedeta despre prietenia ei cu Leonardo DiCaprio, despre relația pe care o are acum cu celebrul actor Vin Diesel, care a iubit-o nebunește, și motivul pentru care l-a părăsit, despre restricțiile impuse de tatăl său când era la liceu, și despre viața ei în America, puteți citi în interviul următor.

Alina Pușcău e pe cai mari. Frumoasa româncă s-a întors zilele trecute în America, acolo unde așteaptă să înceapă filmările pentru o peliculă importantă. Propunerea de a juca rolul Sophiei Loren în tinerețe a luat-o și pe ea prin surprindere, însă Alina este fericită că a fost cooptată într-o producție de zile mari cu nume extrem de cunoscute de la Hollywood, precum bunul ei prieten Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Anthony Hopkins și mulți alții! Un vis devenit realitate!

 • Click!: Cum ai primit propunerea de a juca într-un film de Oscar?

Alina Pușcău: Fostul meu prieten, Brett Ratner, trebuia să facă filmul și pur și simplu producătorul de la Hollywood a venit la mine direct, nu știu exact ce a fost între ei, dar cred că s-au supărat și m-a căutat pe mine, în România, să mă ia în film. Brett nu știe, nu a aflat că eu voi fi în acest film. Nu știu exact când vom începe filmările, este puțin mai complicat din cauza Covidului. Se cere să fac vaccinul iar eu nu vreau să fac vaccinul, deocamdată s-au făcut câteva filmări, însă eu nu am început. Eu trebuie să filmez în Roma, iar deocamdată nu se poate filma acolo, și cred că și în România. O să vedem! Am auzit că este și Sharon Stone în film.

 • Cunoști o mulțime de vedete de la Hollywood! Cum este Leonardo DiCaprio, în afara platoului de filmare?

Este un om mai normal decât toți oamenii!

 • Va știți de mult?

Da, de la 16 ani! Eram mici amândoi!

 • V-ați cunoscut pe platourile de filmare?

Nu, ne-am cunoscut prin prieteni, avem aceiași prieteni comuni, ne învârtim în aceleași cercuri de prieteni.


  Alina Pușcău are 39 de ani și este născută în Bucureștifoto: Instagram
Alina Pușcău are 39 de ani și este născută în Bucureștifoto: Instagram
 • Ai ratat șansa unei căsătorii cu celebrul Vin Diesel! Ai regrete în acest sens?  În ce relații ați rămas, vă mai vorbiți?

Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, eu nu mai aveam nevoie de persoana respectivă. M-am schimbat când tatăl meu a murit și nu am vorbit cu el, eram supărată pe el. Atunci mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac, trebuie să las poarta aia deschisă, să iert omul, și să ascult ce are de zis, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla!

 • Pleci definitiv în America, nu vrei să mai vii deloc în România?

Eu nu mi-am văzut părinții foarte des, mama a venit în America, eu nu am mai fost de foarte mult timp în țară, am locuit mai mult în America decât în România. De data asta când am venit în țară am stat cel mai mult. Am venit în țară pentru că așa a fost să fie. Eu am familie în Cipru, frații mei sunt acolo, sora mea și fratele meu. Trebuia să merg în Cipru și de acolo să mă întorc în America, dar pentru că în America era foarte rău cu carantina, mi-a luat vreo 3 luni de zile să ajung. Am fost prin Miami, prin Londra, trebuia să merg să fiu cu sora mea, acolo îmi petrec vacanța. Pur și simplu nu puteam să merg nicăieri. Acum e totul deschis în L.A.! Dar la început zici că era război, de fapt a fost un război energetic, nu îmi venea să cred. Am stat în carantină două luni de zile cu prietena mea, în casă, nu am ieșit deloc afară. Noi după două luni de zile nici nu mai știam să mergem pe stradă.

 • Ce îți place cel mai mult de la noi? Ce o să îți lipsească de aici?

Îmi place energia, este un câmp energetic foarte bun, dar lumea nu știe să se folosească de el! Este o mai bună energie în România, decât în America! Eu mă încarc energetic acasă, mă simt împlinită, dar nu pot să stau aici. Eu am renunțat la casa din L.A., am casă în România acum. Am vrut să călătoresc, să nu stau într-un singur loc. Parcă am simțit să vin acasă și să mă încarc energetic.

 • Cum te-a răsfățat mama ta cât ai stat în țară?

Foarte bine! Poți să îți imaginezi că eu niciodată nu am avut parte de astfel de momente pentru că am plecat prima oară din țară, de mică, de la 14 ani.  Chiar și “Ferma”, la care am participat la ProTV, m-a adus înapoi la origini. Aveam nevoie să fiu între români, să vorbesc cu oamenii, chiar aveam nevoie de energia asta și de oamenii, și de tineretul ăsta care a fost la “Fermă”. Eu nu am avut copilărie, dragoste de adolescent. Tata tot timpul venea și mă lua de la liceu și mă ducea acasă, spunea “Haide, mergem acasă”, nu aveam voie să vorbesc cu băieții, nu aveam voie să fac nimic. Trebuia să stau virgină până mă căsătoresc. Am stat până la 21 de ani. După aceea, am zis, ce fac? Sunt în America…

 • Cum te întreții tu așa de bine și de frumoasă? Ai un ritual specific? Ce ai învățat de la americani?

Mănânc de toate. În viață am studiat nutriția, am fost la cea mai tare școală de nutriție, 1 an de zile, când m-am îmbolnăvit, când am avut mercur în sânge și de acolo am învățat foarte multe. Fiind în business de 25 de ani, având probleme, eu chiar dacă făceam sală și arătăm bine, nu eram mulțumită deloc, nu vedeam rezultatele. Pot să profesez ca și coach în nutriție și sănătate, dar nu am știu dacă pot să dezvolt acest lucru cât am stat în România. Eu am învățat foarte multe despre mine și în acest domeniu, cum să mănânci cu moderație. Trebuie să înveți să îți asculți corpul și să mănânci câte puțin din fiecare, nu să mănânci până te saturi. Mintea noastră este foarte puternică, trebuie să știi cum să o controlezi.

Citește și:

EXCLUSIV Ce româncă superbă i-a ținut companie actorului Billy Zane la București. Au ieșit la cină

Alina Puşcău, mărturisiri cutremurătoare: "Mama a vrut să mă avorteze de două ori!"

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre