Michelle și Barack Obama, vedete într-un nou show marca Amazon

Ultima actualizare:

Barack și Michelle Obama nu au dispărut din spațiul public. După mai mulți ani petrecuți la cârma Statelor Unite, noul parteneriat cu Amazon s-ar putea să-i pună iar în ochii publicului.

Experții în domeniu au evaluat noul parteneriat al cuplului Obama cu platforma Amazon la peste 20 de milioane de dolari, într-o emisiune audio ce depășește 8 episoade. 

Te-ar mai putea interesa și: Poza cu care Barack Obama a strâns un milion de like-uri în doar 30 de minute

Cuplul de la Casa Albă va contribui la două emisiuni și vor apărea în peste opt episoade, moment oportun pentru cei ce-i apreciază să-i cunoască mai bine, în afara costumelor de lux.

Michelle și Barack Obama, vedete în cea mai nouă producție Amazon Audible

Totuși, sursele din interior au amintit că noul parteneriat îi va oferi lui Michelle Obama ceea ce și-a dorit - mai puțină apariție personală, în ciuda fostului parteneriat cu Spotify.

Așadar, nu o să cunoaștem exact pe Michelle Obama, femeia ce are grijă de copii, ci Michelle Obama de la Casa Albă, femeia de succes ce a inspirat foarte multe persoane. 

Urmărește și: Soţii Obama, la un pas de despărţire. Noua lui carte dezvăluie cum au trecut ei peste problemele din mariaj

Amazon Audible a amintit că perechea de la Casa Albă are ca scop să folosească platforma pentru a spune povești care pun în lumina reflectoarelor diverse voci și experiențe inedite.

Cuplul Obama a încheiat contractul cu Spotify, după ce aceștia nu s-au înțeles cu compania în privire la exclusivitatea produsului final, dar și la numărul de episoade în care aceștia erau nevoiți să apară.

Aceștia au semnat cu Spotify în anul 2019, dar nu a fost făcută publică suma oferită. Totuși, dacă este similar cu produsul realizat cu Prințul Harry și Meghan Markle, prețul ar fi fost ridicat până la suma de 30 de milioane de dolari. 

Conținutul ce apare pe Amazon Audible este, de cele mai multe ori, disponibil doar persoanelor ce sunt abonate. Totuși, cuplul Obama și contractul lor le permite ca conținutul realizat de aceștia să fie distribuit pe o varietate de platforme. 

Totuși, este neclar dacă Spotify, care a deținut precedent drepturile exclusive ale conținutul lui Michelle și Barack Obama, va avea un cuvânt de spus în fața mișcării realizate de Amazon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net