Revelion Pro TV! Mihaela Rădulescu, cu vedere la bustul generos

Mihaela Rădulescu le-a arătat fanilor ei o mică parte din show-ul ce va urma la PRO TV cu ocazia trecerii dintre ani, numit iscusit „Protevelion”. Vedeta apare într-un filmuleț de prezentare, îmbrăcată într-o ținută de gală.

Mihaela Rădulescu se pregătește intens pentru aparițiile sale Foto: Instagram
Mihaela Rădulescu se pregătește intens pentru aparițiile sale Foto: Instagram

Mihaela Rădulescu (52) se pregătește intens pentru fiecare apariție a sa, mai cu seamă cele televizate, semn că titlul de „diva de la Monaco” nu se întreține așa ușor. După ce a prezentat câteva ținute demne de covorul roșu în cadrul emisiunii „Masked Singer”, sezonul 2, unde are rolul de jurată-„detectiv”, iată că acum vedeta bifează o apariție electrizantă și de Revelion!

Mihaela Rădulescu, apariție incendiară la Revelionul PRO TV

Vedeta apare într-un filmuleț de prezentare al Revelionului de la PRO TV într-o rochie lungă până în pământ, de culoare portocaliu-coral, completată pe alocuri cu pene de aceeași nunanță, mai exact pe un umăr și pe tivul creației vestimentare.

Nu am cum să ratez tocmai eu Protevelionul! Mai rămâne doar să aleg ce moment o să am pe scenă și cu cine.. Dar și la ce oră. Până la miezul nopții am tot timpul să decid”, a spus Mihaela în filmulețul cu pricina.

Ținuta a fost accesorizată și cu bijuterii, bineînțeles, nelipsiți fiind cerceii și un colier auriu. Decolteul la vedere a fost însă cel care a atras cel mai mult atenția, Mihaela Rădulescu obișnuindu-și deja admiratorii cu aparițiile sale sexy.

Mihaela Rădulescu a pozat goală

În 2019, pe când vedeta schimba prefixul și împlinea 50 de ani, aceasta le-a făcut o surpriză celor ce o urmăresc și o apreciază. Având în vedere că Mihaela și-a păstrat silueta din tinerețe, fiind o împătimită a sportului, dar și a micilor corecturi pe care le oferă mâna unui estetician, aceasta nu s-a sfiit să se etaleze fără haine, în mediul online. De asemenea, la 52 de ani, într-un pictorial de senzație, aceasta a apărut pe coperta revistei Viva tot în costumul Evei.

Vedeta a recunoscut că aceste fotografii în ipostaze provocatoare o caracterizează. Din 2014, Mihaela Rădulescu are o relație cu parașutistul austriac Felix Baumgartner, însă a declarat că momentan nu se gândește la un alt mariaj.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Pavel Bartos si familiab jpg
andi moisescu 1 jpg
cub andi moisescu png