Mihai Morar, tată a patra oară! Vești și despre o nouă emisiune

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv de la noi, se gândește serios la cel de-al patrulea copil, asta după un șir de schimbări:  a slăbit, și-a deschis cafenea în mijlocul Bucureștiului, și-a făcut podcast, iar acum revine și în televiziune. Vedeta radio tv a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri are pentru următoarea perioadă.  

smiley cu mihai morar jpg
Mihai Morar, tată pentru a patra oară și cu proiecte noi în tv

Viața bate filmul, iar uneori oamenii se schimbă cu 180 de grade. Este cazul lui Mihai Morar (40 de ani), DJ la Radio Zu, vedetă de televiziune, patron de cafenea, realizator de podcast, tată și soț. Prezentatorul TV a reușit să slăbească considerabil și face ce-i place.

Mihai Morar: „Pentru mine urmează al patrulea copil”

Click! l-a întâlnit la premiera peliculei „Batman”, unde ne-a dat două vești mari, în exclusivitate. „Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback.

Pe câți oameni îi mișcă cea ce fac eu. Și marea mea frustrare în televiziune era că făceam emisiuni bune cu invitați tari și importanți, cu subiecte bune și nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Să faci o meserie publică, unde nu ai păreri de la publicul tău, este destul de frustrant. Și acum mă bucur că nu vorbesc la pereți, văd că am publicul meu.

Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după.", a povestit Mihai Morar, în exclusivitate pentru Click!.

A fost nevoit să renunțe la "Răi da buni"

Mihai Morar a prezentat ani buni emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. De-a lungul timpului, moderatorul tv a avut diferite colege, asistente, ultima fiind Elena Marin, dansatoarea care a participat la „Survivor România”.

În urmă cu doi ani au avut loc schimbări la Antena Stars, iar din aprilie 2020, emisiunile „Răi da buni”, prezentată de Mihai Morar, și „Agenția VIP”, a lui Cristi Brancu, au fost scoase din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus.

stanga
dreapta
mihai morar
mihai morar familie JPG
daniel buzdugan mihai morar jpg
6 mihai morar cu familia 1 jpeg
mihai morar JPG
mihai morar jpeg
mihai morar si radu valcan drumetie valea lui stan 1 jpg
mihai morar 0 jpeg
Smiley, alături de Mihai Morar și soția acestuia
mihai morar fetite jpeg
mihai morar si radu valcan png
andreea raicu si mihai morar jpg jpeg
mihai morar jpeg
smiley cu mihai morar jpg
mihai morar petrecere JPG
mihai morar fetite jpeg
mihai morar in parc png
mihai morar roua JPG

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo.”, a spus prezentatorul pe YouTube, în podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Mihai Morar este deja tată de 3 ori, este căsătorit cu Gabriela, cu care are gemenele Mara și Cezara, iar Roua este numele fetiței numărul trei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg