Mihai Morar, tată a patra oară! Vești și despre o nouă emisiune

Ultima actualizare:

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv de la noi, se gândește serios la cel de-al patrulea copil, asta după un șir de schimbări:  a slăbit, și-a deschis cafenea în mijlocul Bucureștiului, și-a făcut podcast, iar acum revine și în televiziune. Vedeta radio tv a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri are pentru următoarea perioadă.  

Mihai Morar, tată pentru a patra oară și cu proiecte noi în tv
Mihai Morar, tată pentru a patra oară și cu proiecte noi în tv

Viața bate filmul, iar uneori oamenii se schimbă cu 180 de grade. Este cazul lui Mihai Morar (40 de ani), DJ la Radio Zu, vedetă de televiziune, patron de cafenea, realizator de podcast, tată și soț. Prezentatorul TV a reușit să slăbească considerabil și face ce-i place.

Mihai Morar: „Pentru mine urmează al patrulea copil”

Click! l-a întâlnit la premiera peliculei „Batman”, unde ne-a dat două vești mari, în exclusivitate. „Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback.

Pe câți oameni îi mișcă cea ce fac eu. Și marea mea frustrare în televiziune era că făceam emisiuni bune cu invitați tari și importanți, cu subiecte bune și nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Să faci o meserie publică, unde nu ai păreri de la publicul tău, este destul de frustrant. Și acum mă bucur că nu vorbesc la pereți, văd că am publicul meu.

Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după.", a povestit Mihai Morar, în exclusivitate pentru Click!.

A fost nevoit să renunțe la "Răi da buni"

Mihai Morar a prezentat ani buni emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. De-a lungul timpului, moderatorul tv a avut diferite colege, asistente, ultima fiind Elena Marin, dansatoarea care a participat la „Survivor România”.

În urmă cu doi ani au avut loc schimbări la Antena Stars, iar din aprilie 2020, emisiunile „Răi da buni”, prezentată de Mihai Morar, și „Agenția VIP”, a lui Cristi Brancu, au fost scoase din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo.”, a spus prezentatorul pe YouTube, în podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Mihai Morar este deja tată de 3 ori, este căsătorit cu Gabriela, cu care are gemenele Mara și Cezara, iar Roua este numele fetiței numărul trei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net