Moment de excepție la «Vocea României»! Antrenorii s-au duelat pentru Valeria Condrea

Ultima actualizare:

Dacă este vineri seară, atunci este Vocea României! Antrenorii continuă să caute cele mai puternice voci din țară, iar pretențiile lor nu sunt deloc mici. Concurenții nu au o sarcină ușoară, însă Valeria Condrea a reușit să-i convingă pe toți, iar jurații s-au luptat pentru a o avea în echipă! 

Valeria Condrea i-a cucerit pe jurați
Valeria Condrea i-a cucerit pe jurați

Valeria Condrea a urcat timid pe scenă, însă numărul pe care l-a oferit a fost unul care i-a cucerit pe jurați. Tânăra, originară din Chișinău, dar stabilită de ceva vreme la Paris a ales să interpreteze melodia „Blue", cântată de cei de la Eiffel 65. Toți cei cinci jurați au fost fermecați de modul în care tânăra a reușit să-și lase amprenta asupra piesei, aducându-i un suflu proaspăt. 

Vezi aici momentul Valeriei Condrea

Valeria nu a mai pășit pe vreo scenă și nici nu a mai participat la vreun concurs de talente, însă judecând după prestația din seara de 30 septembrie, putem spune că tânăra are toate șansele să se facă remarcată în industria muzicală. 

Citește și: Premieră la Vocea României! Ruby Diamante i-a lăsat muți pe jurați 

Valeria nu a fost convinsă de argumentele lui Denis Roabeș 

Jurații s-au luptat în argumente pentru a o convinge pe Valeria să li se alăture echipei lor. Deși solistul de la The Motans a avut un discurs bine structurat, tânăra nu a fost impresionată de argumentele acestuia și a decis să meargă alături de Tudor Chirilă în etapa viitoare a competiției, spre uimirea și mâhnirea celorlalți! 

„Mie mi s-a părut genial ce ai făcut! Eu sunt fan la acest gen de interpretări în care un artist își arată caracterul, își arată viziunea. Mie mi s-a părut că tu ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod. Cum cineva ar rupe o floare, petală cu petală, iar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară, ai strălucit. Ai tot ca să câștigi un concurs cum este Vocea României.

Mie mi se pare că elementul principal care poate îți lipsește în momentul dat este susținerea. Eu sunt gata și pot să și-o ofer 100%”, a declarat solistul de la The Motans, în încercarea de a o convinge pe Valeria să se alăture echipei sale.

Sursă foto: PRO TV 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net