Momentul în care Andreea Raicu a fugit în lume! Vedeta și-a deschis sufletul: „Dusă am fost”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu (46 de ani) este una dintre cele mai apreciate femei din România. Însă, în spatele zâmbetului impecabil și al trupului perfect, bine lucrat la sală, fosta prezentatoare de televiziune ascunde multe frământări lăuntrice. Invitată în podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, aceasta a vorbit public despre ce face ea, de multe ori, atunci când merge într-o vacanță.

Momentul în care Andreea Raicu a fugit în lume
Momentul în care Andreea Raicu a fugit în lume

Momentul când Raicu a plecat în lume

„Când am plecat în India, am plecat, și dusă am fost. Am anunțat apropiații, le-am zis că plec și că îmi închid telefonul. Chiar și anul trecut când am plecat în Turcia, am anunțat câteva prietene că plec, nu le-am anunțat pe toate.

Și atunci am ales să îmi  închid telefonul mobil iar unele dintre ele atunci nu știau de mine și s-au panicat inițial…după care s-au anunțat una pe cealaltă”, a spus Andreea Raicu în cadrul podcastului.

Vacanțele, o terapie amăgitoare

Andreea Raicu a mai povestit public cum a încercat să își găsească pastila fericirii și a liniștii sufletești în călătorii:

„Nu există zi în care să nu îmi iau timp pentru mine și să fac o activitate să mă deconetez complet de ceea ce fac. Eu am fost una dintre persoanele, care mulți ani, mi-am tratat nefericirea cu vacanțe.

Atunci când nu eram bine îmi cumpăram un bilet de avion, sunam la agenție, și spuneam că mâine vreau să plec la New York. Veneam, din vacanță, și mi se părea că nu sunt destul de sadisfăcută și mai plecam într-o altă vacanță.

În timp am înțeles că eu fugeam de problemele pe care le aveam aici, de aceea am înțeles că indiferent de cât de departe voi pleca problemele alea ori vin cu mine ori ceea ce simt o să fie cu mine. Dacă ai o suferință sau ai o durere sufletească o simți mult mai tare acolo, decât aici, pentru că ai spațiu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net