Imagini rare cu Andreea Raicu. S-a fotografiat în așternut, fără pic de machiaj pe ten. Uite cum arată vedeta, dar și ce ritual are în fiecare seară

Andreea Raicu (46 de ani) este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul românesc! Fosta prezentatoare de televiziune, în ciuda criticilor pe care le-a primit ani la rând, din cauza cearcănelor de la ochi, nu evită să se fotografieze fără fard pe față și să posteze pe rețelele sociale.

În una dintre cele mai recente fotografii publicate pe contul său de Instagram, Andreea Raicu apare, în pat, în capot de baie, seara, înainte de culcare, și le spune internauților ce face ea pentru a avea un stil de viață sănătos.

„Nu ies seara în oraș, mănânc ceva ușor și beau ceva cald, fac o baie cu săruri care să mă relaxeze, meditez sau fac exerciții de respirație, nu mai folosesc telefonul cu o oră înainte de culcare, adorm înainte de ora 11, mă gândesc la săptămâna care a trecut și caut cât mai multe motive pentru care sunt recunoscătoare să mă asigur că voi adormi cu o stare foarte bun”, le-a spus Andreea Raicu fanilor din mediul online.

Criticată și apreciată

În urma imaginii postate, Andreea Raicu a primit comentarii pro și contra din partea internauților.

„Trăiască botoxul”, „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”, „Frumoasă”, „Vise! Ce fac eu duminică...gătesc, strâng, spăl copiii, calc și-mi planific activitățile pentru săptămână care urmează. Nu este timp pentru gândire prea mult”, „Frumoasă doamnă…ești superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Andreea Raicu în urma postării de pe contul de Instagram.

Click! spune

Andreea Raicu a renunțat de mult la televiziune și s-a dedicat altor pasiuni. Fosta prezentatoare de televiziune a intrat în lumea afacerilor cu articole vestimentare, dar ține și cursuri de dezvoltare personală. Pentru a stabili o diferență între cele două afaceri, Andreea Raicu și-a lansat un brand de haine. Pe lângă magazinul online, aceasta și-a deschis anul trecut și un magazin fizic, unde oamenii să poată interacționa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net