Andreea Raicu a descoperit masajul cu nisip de cuarț! Vedeta își rezervă adevărate ore de răsfăț și relaxare!

Andreea Raicu (46 de ani) știe exact cum să se mențină în formă și este un etalon al frumuseții pentru toate femeile care o admiră și își doresc să arate ca ea. Așa că vedeta împărtășește tot ceea ce face și experimentează cu femeile care o urmăresc și au nevoie mereu de sfaturi de frumusețe și relaxare.

Andreea Raicu a descoperit astfel masajul cu nisip de cuarț și a povestit despre ce înseamnă mai exact această procedură.

M-am hotărât să încerc tot felul de lucruri care țin de wellness, de relaxare, de stare de bine și să vi le împărtășesc pentru că oricum primesc foarte multe întrebări despre asta, așa că am să vă iau cu mine. Astăzi vreau să încerc un masaj cu nisip de cuarț!”, a împărtășit Andreea Raicu pentru comunitatea sa de pe rețelele de socializare.

Și pentru că s-a simțit foarte relaxată după această procedură, Andreea Raicu îndeamnă femeile să experimenteze și ele un masaj cu nisip de cuarț care le va  relaxa pe deplin.

Pentru mine momentele de relaxare sunt extrem de importante pentru că mă ajută să mă opresc și să simt ce am nevoie și să mă pot conecta cu mine, mai ales în perioadele agitate.

Una dintre activitățile mele  preferate de relaxare este masajul, iar astăzi am experimentat pentru prima dată  masajul cu nisip de cuarț. Un tratament de relaxare  cu adevărat special și diferit. Masajul cu nisip de cuarț poate ajuta la alinierea și echilibrarea centrilor de energie din corp, cunoscuți sub numele de chakre, cuarțul fiind cunoscut pentru capacitățile sale de echilibrare a energiei.

Masajul a fost extrem de relaxant, iar beneficiile pe care le-am simțit au fost  remarcabile: relaxare profundă,  stimularea circulației, reducerea durerii și a inflamației, balansarea energiei.

Îmi place să descopăr mereu noi modalități de a-mi îngriji corpul și mintea”, a specificat Andreea Raicu, despre care știm deja că este adepta unei alimentații sănătoase și a unei vieți bine pusă la punct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net