Bărbat celebru, părăsit și umilit de Andreea Raicu. Bruneta a dezvăluit de ce i-a dat papucii imediat: „Acum sunt foarte bine”

Ultima actualizare:

Bărbat celebru, părăsit și umilit de Andreea Raicu. Bruneta a dezvăluit de ce i-a dat papucii după aproape un an de relație! Vedeta este fericită acum, deși nu are niciun partener în viața ei. Cert este că se bucură din plin de tot ceea ce îi oferă frumos destinul, la cei 46 de ani ai săi!

Povestea de dragoste pătimașă dintre Andreea Raicu și Horia Tecău
Povestea de dragoste pătimașă dintre Andreea Raicu și Horia Tecău

Andreea, Raicu, poveste de dragoste pătimașă

Vorbim despre celebrul Horia Tecău, alături de care Andreea Raicu a trăit o poveste de dragoste pătimașă, dar al cărei foc s-a stins repede. Se întâmpla în perioada 2012-2013, iar relația lor a ținut prima pagina ziarelor mult timp. Relația lor a fost una controversată, mai ales din cauza faptului că Andreea era cu 8 ani mai mare decât tenismenul. 

Dragostea lor fulgerătoare s-a mișcat repede. După două luni de relație, tenismenul a fost surprins în timp ce se muta acasă la frumoasa vedetă. Totuși, stilul de viață diferit și cariera le-au fost un impas major în calea iubirii lor. Tenismenul era mereu plecat în turnee și înflorea pe zi ce trece în sport, în timp ce Andreea era ocupată cu o mulțime de proiecte. 

Astfel se face că în loc să sărbătorească din plin, la un an de relație cei doi și-au spus adio și n-a mai fost cale de împăcare între ei. 

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Horia Tecău

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Horia Tecău
De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Horia Tecău

Bruneta mereu a fost discretă în privința relațiilor sale și nu a ținut să își pună sufletul pe tavă în fața fanilor și a presei. Cu toate acestea, nici nu s-a ferit să își arate iubire și fericirea în public, afișându-se cu cei care i-au cucerit inima. La vremea aceea, Andreea a fost suficient de curajoasă și a dezvăluit motivul pentru care relația sa cu tesnimenul s-a încheiat, făcând lumină printre speculații.

Ei bine, se pare că între ei n-ar fi fost vorba de bani, aventuri sau orice problemă asemănătoare, ci s-a pus problema de calitățile intelectuale pe care le deținea tenismenul la acea vreme. Mai exact, Andreea a dat de înțeles că Horia nu se ridica la nivelul așteptărilor sale din acest punct de vedere, motiv pentru care se plângea apropiaților.

Nu a fost să fie între noi. Am realizat în timp că proveneam din două lumi diferite. Acum sunt foarte bine”, a spus Andreea la Acasă TV, la momentul despărțirii de Horia Tecău.

Între timp, vedeta nu s-a mai afișat de atunci cu niciun iubit, deși anul trecut spunea că are pe cineva în viața sa. Acum însă, este din nou singură, dar deschisă spre un nou început. Pe de altă parte, acum ceva timp Horia Tecău și Beatrice Drumitrecu au fost surprinși împreună și formează o relație de ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net