Nimeni nu se aștepta! O celebră prezentatoare de știri renunță la televiziune: „Am realizat ediții speciale de Oscar în România”

Nimeni nu se aștepta! O celebră prezentatoare de știri renunță la televiziune! Este vorba despre jurnalista Oana Zamfir care a decis să încheie colaborarea cu Digi24 după 12 ani și o lună de activitate continuă. Prezentatoarea și-a anunțat demisia pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat.

Oana Zamfir pleacă de la Digi24! Renunță la televiziune!
Oana Zamfir pleacă de la Digi24! Renunță la televiziune!

Oana Zamfir pleacă de la Digi24! Renunță la televiziune!

Oana Zamfir s-a alăturat celor de la Digi24 încă de la înființarea televiziunii, mai exact la sfârșitul nului 2011, după ce a decis să renunțe la munca în radio. Recent, jurnalista a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se încheie un capitol important în viața sa, renunțând la postul de prezentatoare, dar un altul, plin de surprize începe.

„După 12 ani și exact o lună, se încheie un capitol. În ultimii 12 ani, Digi24 mi-a fost casă, școală, familie. A fost locul în care am crescut, în care mi-am găsit prietenii, în care am învățat și am greșit și iar am învățat.

Nu mi-a fost deloc ușor să pun 12 ani de carieră în câteva minute de video, la fel cum nu îmi e ușor să scriu despre ultimii 12 ani în doar câteva rânduri.

oana zamfir jpeg

Din 2011 până la finalul lui 2023 am trecut prin toate tronsoanele orare de știri, de la matinal, până la ultimul jurnal al zilei. Am prezentat știri de luni până vineri, sau doar în weekend. Am moderat emisiuni de dezbateri și interviuri și am trecut printr-o serie de alegeri, dintre care 2 au fost prezidențiale.

Am prezentat, timp de 5 ani, emisiunea Ca-n Filme, care, la acel moment, era singurul proiect tv de cultură cinematografică.

Am realizat ediții speciale de Oscar în România sau ediții speciale de la Festivalul de Teatru de la Sibiu. A urmat proiectul Scenă Deschisă', un podcast pe care l-am împărțit cu alți prezentatori Digi24 și unde am avut onoarea să-i am invitați pe unii dintre marii artiști ai României, oameni de valoare, talentați, autentici.

A fost și Breaking Show', un proiect special de Revelion și de aniversare a 10 ani de existență Digi24, o provocare pe care am dus-o la capăt cu multă muncă și căreia i-aș spune Da' din nou, oricând. Apoi Untold', 4 zile de maraton live la cel mai mare festival de muzică din România.

Au fost mii de ore de hard news, soft news, infotainment, platou, teren, direct, înregistrat, știri, news alert, breaking news, ediții speciale, interviuri cu personalități de renume internațional.

4 oana zamfir jpg jpeg

Toate variantele de lungime de păr, toate variantele de kilograme, toate culorile de ținute… Am fost eu, în toate variantele mele, în fața voastră.

M-am bucurat mult că am păstrat o parte din munca mea la tv, de la prima fotografie oficială făcută la Digi24, pănă la ultimul jurnal prezentat în direct. Fără arhiva personală nu aș fi putut să îi includ în această retrospectivă pe unii dintre foștii colegi care mi-au fost mentori sau pe cei care mi-au devenit prieteni. În imagini nu îi vedeți pe cei pe care, de obicei, nu îi vede nimeni: editorii, producătorii, operatorii, regizorii, colegii din regie, montaj, cei fără de care drumul meu în televiziune nu ar fi arătat așa.

Tuturor celor din imaginile de mai jos, dar și celor care nu se văd în ele și care au avut o vorbă bună sau dură pentru mine, celor care m-au suportat și înțeles în momentele mele de asprime, le mulțumesc de 1000 de ori.

Iar vouă, vă mulțumesc pentru timp, gânduri și atenție.”

Unde o vom vedea pe Oana Zamfir

După 12 ani și exact o lună, închei cu emoție un capitol și încep cu bucurie, altul, despre care abia aștept să vă povestesc… în câteva ore”, a scris Oana Zamfir pe Facebook.

Ei bine, Oana Zamfir nu renunță complet la jurnalism. Vedeta se va întoarce la prima sa dragoste și anume studioul de radio! De acum încolo, fanii o vor putea asculta pe Oana Zamfir moderând alături de Vlad Craioveneanu emisiunea „Newsic Radio”.

„Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezești alături de cei dragi și să pui țara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea.' anunță Vlad Craioveanu care își prezintă în stilul său autentic, noua parteneră de emisiune. Nu vin singur, ci vin sigur… cu cineva care e vitamină auditivă și cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, a spus Vlad Craioveanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net