Cele mai mari gafe din TV-ul românesc: Esca, înjurătura pe post

Ultima actualizare:
Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Oana Frigescu
Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Oana Frigescu

Oana Zamfir, prezentatoare Digi24 care a gafat când l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă era în Piaţa Universităţii în timpul Mineriadei din 1990, nu este singura care a făcut o greşeală în timpul unei emisiuni. De-a lungul anilor, s-au strâns numeroase momente care au strânit hohote de râs. Iată cele mai mari gafe din TV-ul românesc.

Întrebarea Oanei Zamfir adresată lui Marian Munteanu, personajul central al Mineriadei, dacă a fost în Piaţa Universităţii atunci, a strânit un val de critici. Mulţi uită însă că prezentatoarea Digi24 nu este cel mai elocvent exemplu când vine vorbe de cele mai mari gafe din tv-ul românesc. Iată câteva dintre momentele care au rămas în istoria televiziunii.

Cele mai mari gafe din TV-ul românesc: Andreea Esca, pusă în încurcătură de cască

 Când vorbeşti de cele mai mari gafe din TV-ul românesc nu ai cum să nu o aduci în discuţie pe Andreea Esca. Vedeta Pro TV a făcut o gafă imensă cu mai mulţi ani în urmă. Într-o pauză a ştirilor, în timp ce Andreei îi era aranjat părul, prezentatoarea a spus, liniştită: “Hai să băgăm şi noi o probă. Cred că se f**u iar butonul, pentru că aud emisia în casca mea”. Andreea nu şi-a dat seama, în acel moment, că ea este înregistrată şi momentul a fost dat pe post.

Cele mai mari gafe din TV-ul românesc: Mihai Gâdea, câştigător detaşat 

Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Claudiu Popa
Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Claudiu Popa

Mihai Gâdea este autorul unora dintre cele mai mari gafe din TV-ul românesc. Ba chiar, prezentatorul Antena 3 se poate lăuda că nu a avut nici un interviu fără o gafă, iar ediţii speciale ale emisiunii “Sinteza Zilei” au fost presătate cu erori care mai de care mai grave.

 Una dintre cele mai amuzante discuţii dintre un invitat şi Gâdea a avut loc în 2012, când în platoul emisiunii a venit Leonard Doroftei. A început prin a spune că meciul dintre Doroftei şi Lucian Bute a avut loc la Londra, nu Nottingham. Apoi l-a botezat pe Doroftei Lucian. Ba chiar, a trecut categoria la care a fost campion Bute în palmaresul lui Doroftei.

Iată cum a decurs una dintre cele mai gafe din TV-ul românesc, conform b1.ro.

  • Mihai Gâdea: În studioul nostru, în această seară, se află un campion mondial – şi îi mulţumesc pentru asta – un om faţă de care am toată admiraţia şi toată aprecierea. Campion mondial în versiunea IBF, categoria semi-mijlocie  
  • Leonard Doroftei îl întrerupe: Precizare – WBA. IBF este Lucian, a fost Lucian. 
  • Gâdea: Ăăh, Mihaela, WBA. Lucian Doroftei, aşadar, mulţumesc foarte mult (cei prezenţi încep să aplaude în timp ce Doroftei are o nouă tentativă de a-l corecta, însă renunţă cu un gest al mânii în aer), are în palmares 30 de victorii din 30 de meciuri, din care 24 prin KO.  
  • Doroftei: Îmi dai voie să te corectez din nou? Leonard, nu Lucian (râde) 
  • Gâdea: Doamne, ce-i cu noi în seara asta?  
  • Doroftei (râzând): Cred că ţi-e frică de mine în seara asta.  
  • Mihai Gâdea îşi continuă introducerea, prezentând următorul invitat: Unul dintre cei mai mari jurnalişti sportivi ai României: Emil Grădinescu 
  • Grădinescu (râzând): Pot să te corectez şi eu? Nu e Londra, e Nottingham.     
  • Gâdea: Poa’ să modereze altcineva în seara asta?  

Cele mai mari gafe din TV-ul românesc: Oana Frigescu şi vizita lui Andrea Bocelli


    Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Oana Frigescucaptură video
Cele mai mari gafe din tv-ul românesc: Oana Frigescucaptură video

 O altă eroare care poate fi considerată una dintre cele mai mari gafe din TV-ul românesc aparţine Oanei Frigescu, care prezenta Observatorul de după-amiază de la Antena 1. Ea a fost curioasă să afle dacă lui Andrea Bocelli „îi place să vadă şi câte ceva prin oraşele pe unde ajunge“, atunci când tenorul a venit în România, în mai 2013. Oana a avut noroc pentru că invitatul ei nu era chiar Bocelli, ci unul dintre organizatorii concertului, care a evitat elegant întrebarea.

Cele mai mari gafe din TV-ul românesc: Claudiu Popa, încurcat tot de Marian Munteanu

Cele mai mari gafe din tv-ul românescu: Mihai Gâdea
Cele mai mari gafe din tv-ul românescu: Mihai Gâdea

Una dintre Cele mai mari gafe din TV-ul românesc este similară cu cea a Oanei Zamfir. Claudiu Popa, realizator la Realitatea TV, i-a luat un interviu tot lui Marian Munteanu, când Dosarul Mineriadei a fost redeschis în martie. Prezentatorul i-a pus o întrebarea care l-a făcut pe Munteanu să tacă câteva moment: “Aţi fost bătut în Piaţa Universităţii?”. Însă spre deosebire de Oana Zmafir, Claudiu Popa nu a fost taxat în nici un fel de conducerea postului.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net