Părinții unei fetițe, foc și pară pe „Românii au talent”, după ce momentul micuței a primit 4 de „Nu”. Au făcut totul public! Video

#Românii au talent

O fetiță care a primit 4 de „Nu” la preselecțiile pentru noul sezon „Românii au talent” și-a arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare. Tânăra consideră că are foarte mult talent, dovadă fiind și filmulețul publicat de ea cu numărul prezentat în fața juraților, și nu înțelege de ce nu a trecut mai departe.

Părinții unei fetițe, foc și pară pe „Românii au talent” / foto: arhiva Click!
Părinții unei fetițe, foc și pară pe „Românii au talent” / foto: arhiva Click!

Acesta este momentul meu considerat de juriu că NU este de Românii au talent. Oare chiar nu am talent?”, este mesajul de pe TikTok al fetiței, unde este publicat un videoclip în care le arată urmăritorilor numărul prezentat.

De asemenea, aceasta a precizat că juriul nu a fost format din cunoscuții jurați Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, ci că a fost refuzată de anumite persoane pe care nu le cunoaște, fiind vorba despre preselecții.

„Erau oameni pe care nu îi cunosc, probabil experți în televiziunea de la PRO TV! Eu am fost la această preselecție ca să trec mai departe pentru a o întâlni pe Andra!”, a precizat fetița într-un comentariu.

„Cine are curaj să spună că nu ești talentată?”

Revolta tinerei a creat două tabere în secțiunea de comentarii. În timp ce unii internauți și-au dat cu părerea și au spus că aceastea sunt treptele spre succes, începând cu un refuz, alții le-au dat dreptate jurațiilor de la „Românii au Talent”.

„Agnes, nu te descuraja! Acolo nu este doar despre talent! Este despre multe altele! Vei ajunge sus, pentru că drumul tău nu se oprește aici! Mult succes!”, „Are talent la instrument, dar n-are voce”, „Cine are curaj să spună că nu ești talentată?”, „Ăsta e începutul spre succes, un refuz, o respingere, mai târziu vei avea concerte fix pe scena pe care cântă și Andra, capu sus, ești deosebită!!”,

„Draga mea, din păcate nu ești singura care a primit acest răspuns. Același răspuns l-am primit și eu (eu cânt operă). Fruntea sus”, „Au dreptate cei din juriu, acesta nu este un Talent, este un PROFESIONALISM. Nu poți merge acolo când ești profesionistă...FELICITĂRI”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Metoda Garuda  Sursa foto shutterstock 2485566527 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net