Gigel Frone, de la „Românii au talent” (PRO TV), este tot burlac și la 55 de ani: „Încă n-am soție, lumea mă judecă!”. Cu ce afacere inedită vrea să scape de sărăcie?

#Exclusiv Click!

Vă mai amintiți de Gigel Frone, căruia i se mai zice și Mexicanul de la ”Românii au talent” (PRO TV)? La 12 ani de la marea performanță muzicală, artistul ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre problemele financiare. Ne-a dezvăluit și ce plan măreț are pentru a câștiga mai mulți bani.

Gigel Frone: „E dificil să cunoști o fată de treabă!”

Născut în Onești, Gigel Frone e tot burlac, și acum, la vârsta de 55 de ani. Susține însă cu tărie că nu se lasă și că, după ce va mai strânge ceva bani, din cu totul alte afaceri, își va întemeia o familie. Speră că o va întâlni pe fata visurilor:

„Încă nu am o soție, iar multă lume mă judecă pentru faptul că nu am o femeie. Dar, ca să ai familie, trebuie să fii responsabil, să ai niște bani, să ai o casă. Unde să-mi aduc soția, într-o cămăruță de hotel, așa cum locuiesc eu de 11 ani?

În plus, este dificil să cunoști o fată de treabă, eu nu prea ies, nu prea socializez, așa cum e acum tineretul, eu nu merg prin discoteci. După ce voi câștiga mai mulți bani și îmi voi lua o căsuță, mă voi gândi serios și la însurătoare. Momentan, mă descurc, îmi calc hainele singur”, ni s-a confesat Gigel Frone, exclusiv pentru Click!

Despre showbizul românesc: „E grea muzicăria!”

Gigel Frone este total nemulțumit de showbizul autohton, mai ales că în acest sezon estival nu a prins contracte la malul mării:

„Litoralul s-a dus, s-au stricat treburile pe acolo, încă de la pandemia de Covid-19. Mai am câte o petrecere, aștept să văd ce mai pică. Nu moare nimeni de foame, dar, din ce câștig, n-am cum să-mi fac o casă. Ce-i drept, concursul muzical „Românii au talent”, de la PRO TV, m-a ajutat să mă remarc, pentru mine, la acea vreme, a fost ca un joc copilăresc, nici prin cap nu-mi trecea că voi fi selectat.

Văd în muzică și fete netalentate, care mai fac playback, dar ele sunt taxate, la petreceri, la sfârșit primesc bani mai puțini, dacă nu cântă bine. Sunt mulți care nu au nicio treabă cu cântatul, e grea muzicăria! Dacă nu mănânci muzică pe pâine, dacă nu ești foarte bun, mai bine mergi să vinzi cartofi în piață!”, mai spune el, exclusiv pentru Click!

Cum vrea Gigel Frone să se îmbogățească?

Gigel Frone ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și ce planuri are ca să scape de sărăcie:

„Am niște proiecte, caut sponsori, vreau să lansez o revistă, dar și să am prezentări de modă, să colaborez cu designerii, în cadrul celor mai mari evenimente. Și, cum eu locuiesc la hotel, de atâția ani, m-am gândit să-mi deschid o afacere, să colaborez cu pensiunile și cu hotelurile din țară, să le realizez într-un atelier plăcuțele cu numele firmei, dar și numărul de stele. Va fi ceva unicat, inedit, cu lumini, ceva senzațional!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net