Ce va face cu banii, Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 de la Românii au talent: „Îmi doresc să-mi...”

#Exclusiv Click!

Cristian Ciaușu a câștigat sezonul 14 de la Românii au talent și marele premiu în valoare de 120.000 de euro!

La doar 14 ani, tânărul are aspirații înalte și dorește să devină cel mai bun naist din România. Vineri seara, el a fost în centrul atenției și a oferit telespectatorilor PROTV un spectacol de neuitat.

Cristian Ciaușu a susținut un recital magistral pe scena de la Românii au talent și se motivează mereu să fie din ce în ce mai bun. Acum chiar are de ce să fie mândru!  Cu cei 120.000 de euro, Cristian Ciaușu are planuri mari. O parte îi va investi în muzică, dar își dorește să aibă, poate curând, o casă mai mare în care să locuiască alături de mama sa.

Ce te-a făcut să vii în acest an la Românii au talent? Cum a fost experiența pentru tine?

Mi-am dorit să arăt oamenilor cât de mult am muncit pentru pasiunea mea și cum mi-a schimbat naiul viața. Și se pare că am ajuns la sufletul lor. Nu m-am așteptat niciodată la acest rezultat, dar toată munca pe care am depus-o în ultimele săptămâni și tot stresul pe care l-am simțit din cauza timpului limitat pentru pregătiri rămân în urmă.

Care a fost cel mai greu moment din show? Dar cel mai frumos?

Cel mai greu a fost timpul scurt pe care l-am avut între semifinală și finală. Chiar dacă piesele erau în repertoriul meu, acum le-am învățat cu adevărat. Și a fost foarte dificil.

Cel mai frumos a fost, clar, când am fost anunțat câștigător. Dar faptul că ne-am împrietenit între noi și că a fost o atmosferă plăcută au contat mai mult și mi-ar fi fost suficiente, dacă publicul ar fi decis să aleagă pe altcineva la final.

Cum era atmosfera în culise? Cât de mult ai muncit ca să ajungi aici?

După cum spuneam mai devreme, atmosfera a fost incredibilă! Chiar dacă am muncit foarte mult, am avut pauze puține, mă bucur că am cunoscut oameni cu care m-am înțeles bine și care îmi vor rămâne prieteni, peste ani.

Cum te-ai înțeles cu ceilalți concurenți? Pe cine ți-ai fi dorit să vezi câștigător, dacă nu era premiul tău?

Dacă nu aș fi fost eu votat, mi-ar fi plăcut să o văd pe Villia câștigătoare. Ea m-a impresionat cel mai mult dintre toți concurenții care au fost în finală.

Ce înseamnă pentru tine să câștigi Românii au talent?

Este, fără doar și poate, cea mai mare realizare a mea de până la acest moment. Este câștigul care îmi deschide drumul spre viitor și voi face tot ce ține de mine să profit de șansa pe care am primit-o de la cei de acasă.

Ce vrei să faci cu marele premiu?

Îmi doresc să investesc în cariera mea muzicală, să-mi fac un mic studio de muzică și să mă dezvolt cât mai mult în acest domeniu. De asemenea, îmi doresc să-mi asigur mie și mamei o casă mai mare, un loc mai bun în care să putem sta.

Ce au spus colegii tăi despre prestațiile avute până acum? Ți-au scris și după marea finală?

După calificarea din semifinale, am primit foarte multe mesaje de la colegi. În liceul meu s-au pus poze, în fiecare clasă, cu mine și cu mesajul de a fi votat.

După finală, încă nu am avut timp să vorbesc cu ei, dar acum că mă liniștesc și odihnesc, voi lua la rând fiecare mesaj primit și le voi răspunde tuturor.

Sunt copleșit de toată susținerea lor.  

Dar familia ta? Cât de mult ai sărbătorit după ce ai câștigat marele premiu?

Am simțit că nu mai suntem singuri, toată Brăila, chiar și o mare parte din țară sunt alături de noi, de mine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net